Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oobe
Wątek: Oobe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-22, 22:22   #1
201701261449
Konto usunięte

Oobe

Przeszukałam wszystkie wątki i albo są zamknięte albo już nikt nie odpisuje. Więc postanowiłam założyć nowy wątek, nie bijcie!
Chciałam spytać, czy w OOBE można wejść nieświadomie ? Czytałam na ten temat trochę i doszłam do wniosku, że przecież mi się wiele razy zdarza coś takiego . Wieczorami, przed zaśnięciem, na krótki czas słyszę takie brzęczenie w uszach czy coś, a moje ciało jakby zaczynało.... szybować, unosić się , falować. Nie umiem tego dobrze nazwać . W tym czasie czuję się taka nieco bezwładna, ale umysł mam całkowicie jasny, choć w sumie nie myślę o niczym konkretnym chyba.
Czasem w ciągu dnia mam takie momenty, podczas których odrywam się nagle od zajęć, zaczynam być rozkojarzona, czuję się tak dziwnie, jakbym była odłączona od ciała [ jakbym patrzyła na swoje ciało z zewnątrz, nie widzę go niby, ale tak jakby to ciało nie było moje] . Ten stan trwa krótko, może z parę minut i wracam do poprzedniego stanu , zaczynam dalej robić to, co przerwałam, z tym, że jest mi nieco niedobrze , mdli mnie troszkę i tak dalej. Teraz tak sobie czytam o OOBE i myślę, czy to było nieświadome wejście w ten stan ?
201701261449 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując