Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ☆❀☆ Huhuha, nie taka zima zła! Hatka zaprasza, perfumy do wzięcia. I inne fajne ☆❀☆
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 23:33   #114
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ☆❀☆ Huhuha, nie taka zima zła! Hatka zaprasza, perfumy do wzięcia. I inne fajn

Cytat:
Napisane przez drtdart Pokaż wiadomość
już pokrojona czekam cierpliwie na odpowiedź . Bardzo lubię L'Instant Magic a moja flaszeczka zaczyna przepowiadać rychłe dno

drtdart, pomimo tego, że kusisz ładnymi zapachami (większość z nich mam lub miałam ), na nic się nie zdecyduję. chyyyba że chowasz jeszcze coś ciekawego pod ladą - jestem chętna na propozycje Pozdrawiam ciepło!

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Odlewki mnie raczej nie interesuja niestety
A baby doll albo bvlgari omnia by Ci nie spasowaly w zamian za juicy?
Babydoll miałam, Omnia raczej nie w moim typie. Ale dziękuję za propozycję Pozdrawiam!

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Kochana, jak opisałabys ten zapach Juicy Couture, 49/50ml? czytałam opis na kwc, ale do jakiego innego zapachu mozna go porównać?
Oj, ciężko powiedzieć. KWC mówi sporo, ale tak naprawdę zapachu nie da się opisać idealnie, a już JC w szczególności. To niby owoce, a cięższe. Niby kwiaty, a moja ukochana tuberoza gdzieś na szarym końcu. Jeśli jesteś w wieku do 20 lat, raczej nie polecam. Juicy "brzmi" lekko i dziewczęco, a tak naprawdę jest dla kobiet, nie dziewcząt (więc bardziej... Couture) Opisując: zapach na co dzień. Zapamiętywalny, konkretny, niebanalny. Nie porównam do niczego innego, bo nie potrafię.

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując