Miałam mega pracowity tydzień i nie miałam czasu nawet nic popisać :/ Ale ćwiczyć ćwiczyłam, a to najważniejsze

i przekroczyłam magiczną wagę 60 kg i moim oczom ukazała się waga już 59 kg

spróbowałam H&T i podoba mi się

myślę, że jak będę miała czas i ochotę to sobie będę po to sięgać. BB spróbuję być może jutro. Więcej pisać o tym nie będę bo to przecież nie temat o BBL
Widziałam, że były pytania o taśmy wykorzystywane w ćwiczeniach. Wydaje mi się, że w przypadku TF tam gdzie ćwiczą z tą różową wąską gumą z uchwytwami to w części ćwiczeń (tych robionych na stojąco) początkowo jeżeli się nią nie dysponuje to można wykorzystać ciężarki. Gorzej będzie przy ćwiczeniach na macie, tam jednak lepsza jest taka guma guma (ewentualnie długi expander bez uchwytów, taka szersza guma). Jest też jeszcze wykorzystywana taka zielona guma, na tym filmiku oni mają związany taki długi szeroki ekspander, ale można też kupić pasy do ćwiczeń i je też wykorzystywać. Taki pas przydaje się też właśnie w BBL.
A jeżeli kogoś to interesuje to obecnie w ofercie rossmanna są:
- expandery - zestaw 3 elementów (w tym jest właśnie taka guma z uchwytami)
- pasy do ćwiczeń - 2 sztuki (czyli coś w stylu tej zielonej gumy)
Nie wiem jakiej jakości, bo jeszcze nie widziałam tego bezpośrednio, dzisiaj w gazetce reklamowej zobaczyłam, ale w poniedziałek pójdę popatrzeć i może się skuszę, bo jednak cenowo atrakcyjnie to wygląda.