2011-01-23, 12:24
|
|
Konto usunięte
|
Teściowa - mój wróg :)
Cześć dziewczyny 
Zakładam ten wątek dla osób które mają straszne teściowe tak jak ja 
Chciałabym aby było to miejsce, gdzie możemy się na nie wyżalić i dawać sobie rady jak z nimi postępować aby nam na głowę nie weszły za takie rady będę wdzięczna ponieważ moja teściowa wg mnie jest okropna.
Może powiem coś o sobie i o niej
Ja mam 20 lat, jestem żoną od niedawna bo od końca grudnia. Moja teściowa ma 3 synów, 2 z jednym facetem i mojego tż z mężem swoim (późno wyszła za mąż) Tż był oczkiem w głowie swojego taty dopóki tata nie zmarł kiedy Tż miał 8 lat. Dostają po ojcu niezłą (wg mnie) rentę.
Ja swojego tż poznałam ponad 4 lata temu u jego brata (był to sąsiad mojej siostry do której przyjeżdżałam) , co prawda jego mamę znałam wcześniej (nie wiedziałam że to jego mama nawet jak zaczęłam się z nim spotykać ) i nazywałam ją "rozdarta Ewka", jako matkę Tż poznałam ją po raz pierwszy gdy był u mnie (tzn u mojej siostry, ona mieszkała w 3 pokojowym domu gdzie były 3 rodziny) i ona wpadła bez pukania o północy do pokoju siostry z gębą na Tż wyzywając go m.in. "ty sku***nie zaj***bany taki z ciebie kawaler zaj***bany"itd ja byłam w szoku u było mi szkoda Tż (znaliśmy się dopiero parę dni, poza tym że w pokoju nie byliśmy sami, a ją słyszał cały dom i goście którzy byli)Tż się nią nie przejął poszedł do domu, na drugi dzień mi powiedział że ona taka już jest.
Może na początek tylko tyle ja opowiadań z teściową mam bez liku i w miarę rozwijania się wątku będę je opisywać. Najwięcej mnie denerwowała z związku ze ślubem i teraz po ślubie, ale to opowiem później.
czekam na was dziewczyny
Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-01-25 o 06:47
Powód: odtworzenie treści zniszczonej wiadomości
|
|
|