Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-23, 14:24   #4381
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

no i jestem i nie dojechalismy do ikei korki i zatory przez ten śnieg... ach ale mam pecha... oczywiście jutro pójdzie do pracy a ja sama się nie ruszam autem dalej niż do reala...i znów cały tydzień będę musiała czekac... trudno

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
miała wrzucić fotki ostatnich zakupów
więc wrzucam
ach te sukieneczki szkoda że chłopcy nie noszą falbanek hi hi może za trzecim razem trafię w córeczke

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
dziewczyny fajne zakupy
ja właśnie doszłam do wniosku, że muszę jeszcze kupić Dziuni kilka rzeczy w rozm. 56 bo kurcze obawiam się, że mam ich za mało nie wiem ile tego wszystkiego powinno być

a tak w ogóle zapomniałam wam powiedzieć, że mam okropnego doła bo ubierając się do kościoła miałam okropny problem zapiąć się w płaszcz i zasunąć kozaki...chyba puchnę i na dodatek na udach tzn. tak na wysokości bielizny z obu stron mam jakąś wysypkę na szczęście nic nie swędzi i nie roznosi się- jak nie urok to sraczka
kochana jak mam obojętnie gdzie wysypkę zawsze biorę profilaktycznie wapno .. na wszelki wypadek.. tak też mówił mój ginek...
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora