2011-01-23, 18:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossman uwielbia uśmiechy naszych bobasków-zapraszam mamy :)
Kasiuniaa66, poleciały 5 ode mnie, zostawiłam komentarz pod zdjęciem.
Na angelene2 zagłosowałam, zostawiła mi komentarz a ja nie kontrolowałam ocen wtedy. Weszłam w jej profil i widzę, ze zarejestrowała się w październiku 2010 a nie wczoraj ale nieładnie tak oszukiwać 
Nie rozumiem czemu osoby niebiorące udziału w konkursie, często pewnie w ogóle nieposiadające dzieci wchodzą na ten watek i nas krytykują, obrażają?? Jakim prawem? Wiemy już, ze formuła konkursu to jakaś pomyłka, wiemy, ze było i jest sporo oszustek i zawistnych mam, które posuwają się do rożnych rzeczy aby tylko wywindować swoje zdjęcie jak najwyżej ale dlaczego przychodzi tu ktoś i wrzuca nas do jednego worka i oczernia?? Na głupotę i zazdrość nic nie poradzimy, zasad konkursu też już nie zmienimy ale czy przeszkadza nam to w miłej wymianie głosów i innych informacji? Nie przeszkadza więc co to kogo obchodzi, ze wymieniamy się tu głosami, że dajemy sobie 5* bez zazdrości i oszustw (przynajmniej większość z nas? No co to przeszkadza takiej jednej czy drugiej panience, którą nie ma z konkursem NIC wspólnego? No wkurzyłam się
|
|
|