Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 17:44   #4392
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

własnie myślę co mi jeszcze brakuje jeżeli chodzi o wyprawkę i już wiem doskonale co kupię

1. jeszcze jedna koszule dla mnie do szpitala
2. papmersy - wybiorę na początek pampers newborn 2-5 kg
3. chusteczki nawilżane - mam już z nivei i jeszcze jakieś, ale dokupię dla sprawdzenia cleanic dzidziuś SKIN CARE i Pampers Clean&Play
4. Krem na każda pogodę z Nivei
5. Sudocrem do pupci
6. krem SOS z Nivei - taki uniwersalny w zasadzie do wszystkiego

dziś w nocy źle spałam. w sumie jakoś pobolewał mnie brzuszek. mąż rano wyciągnął torbę z szafy, bo się przeraził i poprosił grzecznie żebym się pakowała powoli bo nigdy nie wiadomo....a on biedny stwierdził że jakby mnie miał pakować sam to byłaby tragedia....
także jutro może zacznę przygotowywać rzeczy tak powolutku, bo nigdzie mi się nie śpieszy haha

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Thorgal1980 Pokaż wiadomość
boszszsz dziewczyny jak wy duzo piszecie... ;( nie sposób tego przeczytac jak ma się kilka dni przerwy. szukam wlasnie jakiegoś fajnego niedrogiego sklepu internetowego coby kupić wyprawkę, najlepiej byloby wszystko na raz, w jednym sklepie. ubranka w sumie mam, i takie wieksze rzeczy jak wózek, łóżeczko, przewijak, wanienka, laktator, podgrzewacz, a potrzebuję takie rzeczy jak: kosmetyki wszelkie dla dziecka i dla mnie na piersi, pieluchy, chusteczki, podkłady na przewijak, termometr, gruszka i inne akcesoria toaletowe, do wózka karuzelka, moskitiera, parasolka, proszek do prania, termometr do wody, majtki jednorazowe, ceratka pod prześcieradło, opakowania na pokarm do zamrażarki. mozecie mi podpowiedziec gdzie najlepiej to byłoby kupić?
spróbuj poszukać na allergo. jednak wydaje mi się że sprzedawcy sa jednak podzieleni. ktoś sprzedaje np. tylko wózki i akcesoria do wózków, a inny skupia się na kosmetykach, proszkach, ceratkach, majtkach i takiech pierdołkach. dużo rzeczy ma do zaoferowania użytkownik - podaje link
http://allegro.pl/show_user_auctions...view=1&p=1&p=0

jest sprawdzony również przeze mnie jak i przez inne dziewczyny z forum i jest ok godny polecenia