2011-01-23, 18:03
|
|
Mod-Śnieżynka
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Cytat:
Napisane przez martynkac
NIE CHODŹCIE DO SALONU FRYZJERSKIEGO TRENDY na ul. Dąbrowskiego w Częstochowie.
Uważajcie tam na "fryzjerkę" KINGĘ, bo pali i niszczy włosy podczas koloryzacji!!!!Włosy kruszą się i wypadają całymi pasmami!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z długich i gęstych włosów do pasa, które miałam pozostały mi tylko przełysienia i krótkie, powykruszane kosmyki.
KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
LEPIEJ OMIJAJCIE TEN ZAKŁAD!!!!
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------
Wizażanki, a może same zostałyście oszpecone przez fryzjerów z tego zakładu??? Piszcie!!!!
Pozdrawiam Was 
|
A ja właśnie bardzo chciałam polecić tę fryzjerkę. Kinga zawsze bardzo dobrze obcinała mi włosy, tak jak chciałam. Jednak zaznaczam, że nigdy mi nie farbowała.
Kinga jest bardzo uprzejma i miła.
Przykro mi, że masz tak złe doświadczenia.
Nie polecam za to fryzjerki z długimi czarnymi włosami (nie pamiętam imienia), wysoka, szczupła. Ścięcie oceniam w miarę dobrze (mogło być lepiej), za to cała reszta koszmarna. Może miała gorszy dzień, ale zachowywała się bardzo nieprofesjonalnie i niegrzecznie (była bardzo obrażona, że musiała mnie obsłużyć, mówiła przez "ty" - nie odpowiada mi taka forma, zwracała się do mnie per "laska" i t.p.). Na koniec znudzona moim towarzystwem nie wysuszyła mi włosów, tylko podjechała z wielką suszarą (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa - taki wielki stojący garnek). A sama poszła odpocząć.
I jeszcze cena, za tę samą usługę zapłaciłam u niej 10 zł więcej niż u innych fryzjerów w tym salonie (płaciłam 40 zł, a u niej 50zł - dostałam paragon).

|
|
|