2011-01-23, 21:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez matallewar
Ja myślałam raczej o tym, że u nas będzie jedna baza do wpinania, a u moich rodziców druga. Bo podejrzewam, że często będziemy z moim tatą jeździć, jak np. tż będzie brał auto 
|
Cytat:
Napisane przez Eve1603
Juz rozumiem o co Ci chodzi, ale nie jestem pewna jak to jest z bazami w tych fotelikach, tzn. czy w ogole sa Nie zwracalam na to uwagi prawde mowiac, bo baza jako taka nie byla mi potrzebna.
|
Cytat:
Napisane przez matallewar
Któraś dziewczyna pisała, że jest... Ja się jeszcze nie orientowałam. No grunt, żeby dało się wypiąć szybko fotelik i hop siup do drugiego auta 
|
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka
Widzę dziewczyny, że piszecie o bazach do fotelików, z tego co wiem to jest rewelacyjna sprawa - szybko wypina się fotelik i np. montuje na stelazu wózka. Raz kupiona baza podobno pasuje do każdego następnego fotelika (dla kolejnej grupy wiekowej) danej marki. Niestety minusem jest cena takiej bazy  bo kosztuje więcej niż fotelik.
|
No u mnie w uzyciu beda na pewno 3 samochody, musialabym wiec miec 3 bazy, co jest bez sensu. Bede miala jeden fotelik zapinany w pasy i pasujacy do stelaza od wozka. Ale na pewno dla kogos, kto bedzie jezdzil jednym samochodem jest to wygodne bo nie trzeba majstrowac z pasami (chociaz podobno to tez jest rach ciach i gotowe).
|
|
|