Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-23, 21:10   #4090
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja myślałam raczej o tym, że u nas będzie jedna baza do wpinania, a u moich rodziców druga. Bo podejrzewam, że często będziemy z moim tatą jeździć, jak np. tż będzie brał auto
Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Juz rozumiem o co Ci chodzi, ale nie jestem pewna jak to jest z bazami w tych fotelikach, tzn. czy w ogole sa Nie zwracalam na to uwagi prawde mowiac, bo baza jako taka nie byla mi potrzebna.
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Któraś dziewczyna pisała, że jest... Ja się jeszcze nie orientowałam. No grunt, żeby dało się wypiąć szybko fotelik i hop siup do drugiego auta
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Widzę dziewczyny, że piszecie o bazach do fotelików, z tego co wiem to jest rewelacyjna sprawa - szybko wypina się fotelik i np. montuje na stelazu wózka. Raz kupiona baza podobno pasuje do każdego następnego fotelika (dla kolejnej grupy wiekowej) danej marki. Niestety minusem jest cena takiej bazy bo kosztuje więcej niż fotelik.
No u mnie w uzyciu beda na pewno 3 samochody, musialabym wiec miec 3 bazy, co jest bez sensu. Bede miala jeden fotelik zapinany w pasy i pasujacy do stelaza od wozka. Ale na pewno dla kogos, kto bedzie jezdzil jednym samochodem jest to wygodne bo nie trzeba majstrowac z pasami (chociaz podobno to tez jest rach ciach i gotowe).
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora