2011-01-24, 09:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
Napisane przez morska
A Tisane znasz? Bo ja też miałam z tym problem, aż nie odkryłam tego na KWC
.
|
Znam, ale miałam daaaawno. Skoro do niego nie wróciłam, to znaczy, że mnie chyba nie zachwycił Teraz mam jakiś sztyft z rossmana (ale jakaś dziwna firma) i mi pasuje
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Jako jedyna zdałam nie robiąc żadnego błędu  
To nie matura, ale i tak się ciesze 
|

Cytat:
Napisane przez sylka79
I jeszcze jedna dobra wiadomość,braciszek młodszy obronił dzisiaj(w sumie to już wczoraj  )inżyniera na 5  w lutym się zaręcza,a w przyszłym roku planuje bronić magistra i coś mówi o ożenku 
To się pochwaliłam
|
Super
Cytat:
Napisane przez p4w
wybaczcie, ze się nie odzywam, ale ostatnie dni miałam masakryczne, zaraz z resztą też idę do pracy
chciałam tylko napisać do angy, ze my też mamy małego Krupsa bez młynka i zapłaciliśmy w promocji ok 800 zł - jestem bardzo zadowolona 
|

Właśnie wczoraj o tym rozmawialiśmy. Małż chce z młynkiem do kawy. I powiedział, że mam go wpisać w listę wydatków na 2018

Cytat:
Napisane przez agga19851985
Stwierdzam że mam chyba spóźnionego baby blues'a  Najlepiej to bym wyła pół dnia.
chyba nie zdałam dziś egzaminu
Z małżonem coraz gorzej
Tylko zyć nie umierać 
|

A rozmawialiście o tym, co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Sylko   ja niestety też sporo pracuję i nieźle dostaję tam po tyłku, więc jestem tak zmęczona, że szok.
Zregeneruję się psychicznie i fizycznie, to wrócę.
Ściskam Was 
|

Cytat:
Napisane przez p4w
to niezły miałyście dzień
wypróbowałam stempelki 
ale to trudne 
wrzucam fotkę, ale niedbale bardzo pomalowane  , bo tyle razy zmywałam, ze mi się już odechciało starać, ale tym razem już nie zmywałam
tylko lakiery Essie są na tyle gęste i kryjące, że wzorek wychodzi jako tako zadowalający... jakie Ty masz lakiery do stempli 
|
Ładne paznokietki
Ja ostatnio zapuściłam się z malowaniem
Cytat:
Napisane przez magi77
Witajcie
Niestety nie jest dobrze, odezwę się po wizycie w szpitalu. Nie chcę teraz, bo nie mam na to siły...
Miłego dnia 
|
O kurka....

Martwię się
Dzień dobry
Lecę do klubu.
|
|
|