2011-01-24, 09:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Ja wkleję po czwartkowych zakupach w SP 
|
A co chcesz kupić w SP?
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Zapasiki ładnie mi topnieją, muszę kupić jakiś scrub do ciała- jednak drugiego tbska zostawiam na później, zużyję z żelem i masłem.
|
Co do zapasów - chcialabym kiedyś doczekać dnia, kiedy mam wszystkiego po 1 sztuce 
Cytat:
Napisane przez kochanie
brrr, może jestem dziwna, ale boję się Targowej  Zawsze spotykam tam bardzo dziwnych ludzi.
|
Ja już się do niej przyzwyczaiłam bo ostatnimi czasy często ją mijam. Ale trzeba przyznać, że do najmilszych okolic nie należy , choć i tak już jest coraz lepiej.
Cytat:
Napisane przez sleepy
Przyjaciółka mnie ostatnio prosiła, żebym kupiła jej tą maskę jak przypadkiem na nią wpadnę; no i wpadłam parę dni temu, nie wiem o czym myślałam ale nie wzięłam jednej dla siebie... Będę musiała po nią wrócić.
A jak z oczyszczaniem, mocna jest?
|
Wróć koniecznie Mocna nie jest, nie zastyga jak glinka, jestem po 1 użyciu, ale wydaje mi się, że będzie ładnie oczyszczać.
Cytat:
Napisane przez ewwwa
Wogóle nie wiem czy Wy tez tak macie ze jak kończy się jedna rzecz to zazwyczaj kończy się ich kilka na raz?  Skończył mi sie balsam i automatycznie krem do twarzy i odzywka do włosów  Jeżeli chodzi o pielęgnacje to przeszłam odwyk i wszystko kupuje na bieżąco  Gorzej z kolorówka 
|
Taaak, też tak mam, zazwyczaj kończy się wszystko na raz kiedy nie mam nic w zapasach, nie mam kasy i nie ma żadnych promocji 
Cytat:
Napisane przez ewwwa
|
OOo zaraz sobie pooglądam
|
|