Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-24, 09:54   #689
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja wkleję po czwartkowych zakupach w SP
A co chcesz kupić w SP?

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Zapasiki ładnie mi topnieją, muszę kupić jakiś scrub do ciała- jednak drugiego tbska zostawiam na później, zużyję z żelem i masłem.
Co do zapasów - chcialabym kiedyś doczekać dnia, kiedy mam wszystkiego po 1 sztuce

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
brrr, może jestem dziwna, ale boję się Targowej Zawsze spotykam tam bardzo dziwnych ludzi.
Ja już się do niej przyzwyczaiłam bo ostatnimi czasy często ją mijam. Ale trzeba przyznać, że do najmilszych okolic nie należy , choć i tak już jest coraz lepiej.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Przyjaciółka mnie ostatnio prosiła, żebym kupiła jej tą maskę jak przypadkiem na nią wpadnę; no i wpadłam parę dni temu, nie wiem o czym myślałam ale nie wzięłam jednej dla siebie... Będę musiała po nią wrócić.
A jak z oczyszczaniem, mocna jest?
Wróć koniecznie Mocna nie jest, nie zastyga jak glinka, jestem po 1 użyciu, ale wydaje mi się, że będzie ładnie oczyszczać.

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Wogóle nie wiem czy Wy tez tak macie ze jak kończy się jedna rzecz to zazwyczaj kończy się ich kilka na raz? Skończył mi sie balsam i automatycznie krem do twarzy i odzywka do włosów Jeżeli chodzi o pielęgnacje to przeszłam odwyk i wszystko kupuje na bieżąco Gorzej z kolorówka

Taaak, też tak mam, zazwyczaj kończy się wszystko na raz kiedy nie mam nic w zapasach, nie mam kasy i nie ma żadnych promocji

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
OOo zaraz sobie pooglądam

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora