Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
ja mysle o butli TT closer to nature. ktos ma taką? z co do cc to pragne was ostrzec przed akcja okulistyczną, ja mialam taka sytuacje, ze poszłam do okulisty bo mam wade i myślałam ze może to bedzie wskazanie, lekarka powiedziała ze sama wada to nie jest żadne wskazanie, ale oblukała oczy i w prawym oku znalazla ryzyko odklejenia sie siatkówki jakies male i dala skierowanie na laser i powiedziała ze koniecznie przed porodem to trezba zrobić i mam nie zwlekac. poszalm więc na ten laser coby sie dowiedzieć czy faktycznie musze to bobic, czy to nie jest wskazanie do cc itp. no i na tym laserze tez mi powiedzieli ze trzeba to zrobic jak najszybciej. no i mi zrobili no i za 2 tyg ide do tej mojej okulistki na sprawdzenie czy po tym laserez wszystko ok i ona mi mowi, że no to super to mozna teraz rodzic naturalnie itp. jak jej mowie, że przeciez wyraxniej jej mowiłam ze chce cc i rozmawiałysmy o tym a ona mi kazała zrobic laser. a ona mi na to, że teraz to juz za póxno na cc bo nie mam juz zadnych wskazań do cc, bo gdybym nie zrobila tego lasera to bym maiła cc a teraz juz nie... szkoda tylko ze mi k... jedna nie powiedziała ze moge po prorodzie zrobic laser, miec cc i ze to nie jest takie pilne jak mówiła. tak więc myslałam ze ja za kudły wyszarpie z tego gabinetu i zakopię normalnie. więc teraz mam jedyne wyjście cc w prywatnej klinice bo sn sobie nie wyobrazam...
|