Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udało się po poronieniu :D cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-24, 12:11   #4343
Enia_
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
ja zrobię tak,że ta opiekunka będzie do mnie przychodzić jeszcze na macierzyńskim,bo chce ją sprawdzić i zobaczyć jak się zajmie moim skarbem
chce ,żeby przychodziła już od września
a ja tez potrzebuje wrócić do pracy,pogadać z ludźmi i przy tym dobrze się czuć psychicznie

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Enia jakie to uczucie jak sie ma 19 dni do porodu?????
torba spakowana??bo przecież to może być w każdej chwili
jakie to uczucie hm.... takie samo jak było 100dni do porodu :P
A tak na serio, ciesze się że juz tak blisko Torby popakowane tylko czekać kiedy się zacznie chociaz nie wiadomo jak u mnie będzie, jutro albo w środe lece do ginki i sprawdzi czy mała zechciała się obrócić bo jak nie to pewnie będzie CC
Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
No to dobrze masz. Ja niestety nie będę miała z kim zostawić, mieszkam na wsi to skąd tu wziąć opiekunkę A pracuje daleko, że nie byłoby mnie caluśki dzień, więc wolę sama zostać z moją Niunią. Na tej pracy aż tak mi nie zależy. Jakby co to muszę sobie szukać czegoś bliżej.
Lulka z braku laku to i babcia dobra Jak nie będzie się stosować do moich zasad to ją zwolnię
dobre;-)

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Jeszcze w piątek ubolewałam , że ta ciąża jakaś dziwna... bez mdłości, wymiotów. A dziś już ledwo żyję. Nie wychodziłabym najlepiej z toalety. . Chyba umrę.
super ale pocieszam że to minie po jakis 2, 3 tygodniach

Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i myślę, że w sumie to mam komfortową sytuację Jestem na zwolnieniu od 3 miesięcy i pracy ani wychodzenia z domu mi nie brakuje, jak urodzi się dziecko to planuję pracować w domu i to też na jakieś pół etatu, mój mąż też pewnie więcej będzie pracować w domu, więc będziemy mieć możliwość spędzać więcej czasu razem.

Co do opieki ze strony babci czy dziadka to uważam, że rodzice są od wychowywania, a dziadkowie od rozpieszczania i kontakt z wnukami ma być dla nich przyjemnością a nie obowiązkiem.
No tak............ tylko nie każdy ma tak komfortowa sytuację aby móc pracowac w domu , więc uważam że skoro jest taka możliwość że babcia może zając sie wnukiem przez te kilka godzin dziennie to jest to lepsze wyjście z sytuacji niz miałaby to robic obca kobieta i nie uważam że babcia pomyśli że to jej OBOWIĄZEK lecz na pewno będzie to dla niej przyjemnością. Bynajmniej moja bobcia (tj mama lub teściowa) nie wiem jak inne.....
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora