Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-24, 14:47   #4253
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
A hahahaha ha ah aha ahhah ahahahhaha : cojest:
POSIKAŁAM SIE! To sie nazywa fantazja
Przyszły mi pierwsze bodziaki i spodnie i śliniak ale to piękne malutkie słodkie wspaniałe cudaśne Bede chodzić co chwila do szafki, wyciągać, ciumać i przytulać hihi
Ja tak mam cały czas... Mogłabym siedzieć z tymi ubrankami dookoła non stop
Śliczne ciuszki

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Czesc Wam Mamuski.
Jak tak patrze na wasze wyprawki to jestem przerazona bo ja mam wszystkiego bardzo duzo i chyba nawet za duzo. Ale nie kupowalam ubranek tylko dostalam.
Mam okolo 20 par bodziakow, spiochow i pajacow pewnie z 15 par, spodenek tez cos kolo 15 par, z tym, ze roznej grubosci bo niby bedzie lato ale tutaj ciezko przewidziec jaka bedzie pogoda i temperatura wiec potrzebuje cienkie i grubsze, no i sporo koszulek z dlugim i krotkim rekawem. Bluzy mam 4 i to wszystko w rozmiarze 0-3 mies. Chyba mam tego troche za duzo? Ale dostalam ubranka prawie nowe wiec szkoda by bylo nie wziasc a po drugie nie bede musiala ciagle prac.
Ciesz się, od nadmiaru niech Cię głowa nie boli Najwyżej nie wykorzystasz i sprzedasz

Hmm... a jak zrobię w 28 tygodniu skończonym glukozę, to będzie za późno? Bo mam wizytę jak będzie 28tyg i 4 dni, a u nas w przychodni najlepiej robić 1-2 dni przed, bo inaczej wyniki potrafią się zgubić, a nie dostaję ich do ręki tylko lecą do rejestracji w przychodni i stamtąd z kartą do gabinetu...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora