Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 14:51   #162
sparkly
Raczkowanie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Cytat:
Napisane przez basiak Pokaż wiadomość
U nas w skrócie tak:
16 stycznia Szymek skończył 9 miesięcy (i tu tradycyjnie buziak dla Lusi )
Zęby ma dwa (dolne jedynki) oba wyszły w listopadzie i od tej pory cisza, ślinotok jest cały czas, a od wczoraj wydajemi się, że szykuje się lewa górna...zobaczymy.
Siedzi tylko posadzony, sam próbuje, ale mu nie wychodzi jeszcze (i to mnie martwi najbardziej)
Od miesiąca staje na czworakach, buja się, kiwa, staje na palcach, ale do przodu najwyżej tylko kawałek i koniec. Przemieszcza się na brzuchu, podciągając na rękach, tak mniej więcej jak foka.

Zapodam Wam zaraz jakąś w miarę aktualną fotkę mojego Szymona (na wiele już nie liczymy, bo chyba wszystkie Panny zajęte...ale próbować nie zaszkodzi)
Podobnie jak moja Nadusia. Też się z brzucha nie może podnieść. W prawdzie penetruje całe mieszkanie (w stylu iście żołnierskim - czołganie opanowane do perfrkcji) ale to pewnie dlatego, że siostra ją oprowadza
Moje dziewczyny jeszcze wolne a takiego przystojnego zięcia z chęcią przygarnę

Czy Wasze szkraby też uwielbiają wszelkiego rodzaju kabelki? U nas to jest, zaraz po obuwiu, najlepsiejsza zabawka.
I radość do łez

Edytowane przez sparkly
Czas edycji: 2011-01-24 o 14:52
sparkly jest offline Zgłoś do moderatora