Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-24, 15:41   #4282
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
[B]
Kasia oryginalnie i prawdziwie!
prawdziwe, prawdziwe

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Kwiatecku, Kasiu, bardzo Wam współczuję, że brak kasiory psuje Wam humory i jest zmartwieniem. To wszystko jest niesprawiedliwe, jednak wierzę, że dacie sobie radę. Na szczęście wszystkie wiemy, że nie trzeba wydać nie wiadomo jakiej kasy, żeby kupić fajne rzeczy dla dzieciaków. Dacie radę. Jak coś, to piszę się na pomocnika w poszukiwaniu aukcji na ciuszki i inne rzeczy.

Ja bardzo doceniam, co mam, bo wiem, że zawsze może być gorzej. Jestem ogromnie wdzięczna moim Rodzicom, że chcą zafundować wózek. Poza tym bardzo dużo ciuszków dostałam od Przyjaciółki, sama dokupiłam tylko kilka, co więcej dwie inne koleżanki też mnie obdarowały kocykami, ręcznikiem, śpiworkami, etc. także ten wydatek też odchodzi. Byłabym niesprawiedliwa, gdybym narzekała.

Co do negatywnych zmian w ciele, to przyłączam się do narzekających. Czuję się, jak wieloryb, dostaję zadyszki na schodach, uwierają mnie rajstopy przedciążowe, rzadko noszę biustonosz, bo już wszystkie cisną. Poza tym mam dorodny cellulit widoczny gołym okiem, mam wrażenie, że ciągle jestem opuchnięta, bolą mnie plecy, no i czekam na pojawienie się rozstępów.

Moja znajoma poinformowała mnie, że rozstępy pojawiły jej się tydzień przed porodem
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
CU-DO-WNY! Masz mój głos
mi podobno siostry maja sie do wozka dolozyc, ale nie wiemod klezanki tez dostalam sporo ciuszkow damy rade, wiem to! tyle ze sie niecierpliwie

licze na ten glos

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
cucciola79 no jakbysmy blisko mieszkaly to dopiero we dwie bysmy sie obzeraly ja teraz tylko jogurcik, wczoraj sluchaj popoludniu taka bylam glodna, mowie mezowi zeby zrobil mi choc jedna kanapeczke z serkiem i pomidorkiem, tak mi w brzusiu burczalo, a ten ze chcialam zeby mnie pilnowal abym nie jadla miedzy posilkami i umyl mi 5 listkow salatyjak kozka wcinalam te liscie
oj biedulka, wiem co czujesz chetnie bym pojadla salaty, ale juz jest strasznie droga i taka bez smaku u nas a pomidory to juz w ogole!
minus bycia w ciazy zima
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora