2011-01-24, 17:26
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
Napisane przez Badzynka
Cooo ? ILB na głównym w gdańsku??!  Jutro lecę po egzaminie obczaić czy coś dla styranej Kasi zostało  Oby! (ach te lakiery... <3  )
|
Zdaję relację z City Forum - dzisiaj (ok. godz. 13): widziałam wszystkie lakiery, tj. różowych i czarnych najwięcej, chyba po 4 szt., reszta po 2 szt. z każdego koloru, eyelinery w dużych ilościach w każdym kolorze, paletki 2 szt., naklejki i pilniczki w ilościach hurtowych. Niestety nie było już ani jednego balsamu (zarówno czerwonego, jak i białego).
Ale jak czegoś nie znajdziesz w City Forum, to radzę się przejść do Natury na Pańską. Wydaje mi się, że tam limitki troszkę dłużej leżą 
Nie wiem co się stało z dystrybutorem Essence w Polsce, ale mój portfel zaczyna się buntować. Przez długi czas rzucał nam jedną limitkę na kilka miesięcy a teraz prawie co miesiąc dwie... A najgorsze w tym wszystkim jest to, że chyba jestem uzależniona. Aż głupio się przyznać. Przecież z ILB początkowo nic mi się nie podobało... Zaczęłam oglądać, macać (testery oczywiście ) i skończyłam na 4 lakierach, paletce, linerze i jeszcze szukam balsamów. A w Douglasach już pojawia się B&W...
I już widzę oczyma wyobraźni wniosek o kredyt: na nową limitkę Essence A mój TŻ śmieje się, że pewnie niedługo ktoś zorganizuje grupy wsparcia dla osób borykających się z nowym uzależnieniem: essencoholizm (essenceoholizm?).
Edytowane przez pasazerka1
Czas edycji: 2011-01-24 o 17:32
Powód: literówka
|
|
|