Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-24, 19:22   #4591
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

no w końcu znów mogę usiąść teściowie nas nawiedzili z wódeczką ze ślubu jeszcze hehe posiedzieli popili a ja soczek

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
super, że dzidziolek ma sie ok

co do drugiej kwestii to pytałam męża i on mówi, że jakiejś specjalnej róznicy nie odczuwa, a rodziłam 2 dzieci sn, moze teraz odczuje
starałam sie ćwiczyc te mięsnie kegla, głównie po porodzie i chyba jakos pomogło

a tak w ogóle to zapomniałam o najważniejszym-
dziś zaczęłam 35 TC
no mam nadzieję że tak będzie i u nas tylko boję się tego bólu bo ja generalnie w ogóle mam problem i to nie chodzi o nawilżenie bo nawet z jakimiś żelami czuję się jakbym zawsze dziewicą była za każdym razem od 4 lat tak samo boli na początku i boję się że po porodzie to jeszcze gorzej kurka wodna będzie
a mięśnie staram się ćwiczyć już teraz codziennie po parę razy się udaje. no zobaczymy

kurczę 35tydzień gratulacje wielkie odliczanie się zaczyna

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

na domiar wszytskiego zapomniala sie wam pochwalic
ze jak bylismy w sobote u mezowego dziaka na imprezce urodzinowej to maż nie umiał sie odkleić od kuzyna naszej Natusi mały ma 2,5 miesiąca i jest przeslodki jak nie ryczy a ryczy cąły czas bo ma wieczne kolki a umeza na rekach błogi spokój i maz prawie cały czas go nosił
i jak wrocilismy do domu to przytulił nas powiedział ze sie nei moze juz doczekac jak Natka bedzie na świecie
wiec mu powiedziałam oby ci tak zostało jak sie zacznie nocne wstawianie i płacze

jeszcze mu sie odechce
ma chłopak instynkt dobrze że tak dzieci na niego reagują mój to chodzi cały czas i powtarza że mu się instynkt włączył. jak widzi małe dzieci to się rozczula strasznie.

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
piękne zdjątka !!!!- czekam na więcej
wiesz co mam takie same obawy jak ty, jak mozna tak dupke wystawiac przy innych na sali dla mnie to też jest nie do pomyslenia, jakieś głupie zasady panują w tych szpitalach, wolałabym stać i godz czekać do dyżurki i żeby tam mnie oglądali a nie na sali

mam takie same obawy, porodu sie tak panicznie boje ze nie wiem. ja ogólnie mam bolesne stosunki z TZ wiec mam taką trume że niby przyjemnosc sprawia mi ból to co dopiero poród.
nie moge sobie tego wyobrazic i nikt mi na tą chwile nie powie ze to sie zapomina czy cos takiego.
no ja sobie nie wyobrażam przy innej pacjentce żeby mi tam zaglądali no... już teraz jak leżałam w szpitalu to mi kazała pielęgniarka spodnie ściągnąć żeby zastrzyk zrobić tam 2 pacjentki kurde głupio tak jeszcze tyłek to tyłek ale przednia d... to już nie bardzo

a właśnie ja tak samo mam - bolesne stosunki fakt że tylko na początku ale to nie normalne trochę. tż się śmieje że czuje się jakby ciągle był nasz pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
stawiam dziś alko bo mój synek ma imieninyalbo i obowiązkowo!!!
wszystkiego naj naj ja tam winko poproszę

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

dzisiaj przyszła
buuu a mojej jak nie było tak nie ma bo ja na takim zadu... mieszkam trochę

mam taki katar że wyciągnęłam z pudła dla małego nosefrida tą sól morską do noska ukradłam mu a co ale trochę pomaga

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora