2011-01-26, 15:46
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
A ja wróciłam ze spacerku, zjadłam obiadek i 6 stron do nadrobienia to co pamiętam z poprzedniego wątku:
Andziot kochana, że dzidzia już taka duża, ja też liczyłam, że moja jutro będzie miała ok. 900g, ale chyba się przeliczyłam, bo ty tydzień do przodu chyba jestes 
Ten spacer (godzinny) mnie wykończył , kręgosłup mnie łupie strasznie, ale jakieś przyjemne to zmęczenie . A dzidzia to po tej glukozie chyba śpi jak aniołek, no od wypicia glukozy coś mało się odzywa 
Cytat:
Napisane przez eweska
No to tak po pierwsze foty zakupów, jeden sweterek mam na sobie i apaszkę również, zakupy Inglot i na koncu zdjęcie brzucholka 
Dopiero na fotce zauważyłam kilka rozstępów na biodrze  ale to nic i tak mało, jak na taki wielki bęben :P
|
Kochana ale piękny ten Twój brzuś , nie dziwie Ci się, że jest już Ci ciężko 
Cytat:
Napisane przez anulinka2009
Dziewczyny, to część rzeczy, które przywiozłam od bratowej:
|
Śliczne ciuszki 
Cytat:
Napisane przez migotka03
Wtam w nowym wątku! Dawno nie pisałam ale sobie troche odpuściłam. Przyznam że nadrobiłam tylko kilka ostatnich stron 
Piszecie o cukierkach, ja wcinam śliwki w czekoladzie 
Jutro mam wizytę u gina, mam nadzieje że wszystko jest w porządku. Odczuwam jeszcze te skurcze, raz czy dwa dziennie, a jak sie bardziej zmęcze to troche częściej, mam nadzieje, ze to jest normalne i nie dzieje sie nic zlego. Jutro sie dowiem. Biore na razie luteine i no-spe, pewnie będe musiała dalej je brać. A propo, mam takie głupie pytanko, jak sie bierze luteine dopochwowo to można współżyć? Bo gin jak przepisywała mi luteine i antybiotyk dopochwowy to mowiła zeby nie współżyć ale antybiotyku już nie biore, a nie zapytałam. No i czy przy skurczach można współżyć? Jutro będe musiała wypytać jak nie zapomnę
Co to ja jeszcze mialam napisać, hmm... zapomniałam
|
Przy skurczach moim zdaniem nie można seksiku , bo on jeszcze skurcze potęguje.
|
|
|