2011-01-26, 22:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
Czesc Dziewczyny!! Dzisiaj mój 10dzień diety!! Dosłownie wytresowałam sobie silna wole dzieki tej diecie. Jesli moi znajomi przyżądzają cos do jedzenia ja podchodze i to wacham
dzisiaj kupilam mojemu chlopakowi juz po raz kolejny paczki i inne pyszne ciasteczka a jak wracalam z pracy to caly czas je podziwialam...Zaczełam robic cos takiego w 2 dniu. Moje kolezanki mówią ,że gdyby były na diecie i powąchaly czekoladki to nie ma bata aby nie znalazly sie w ich buzi
Co do diety... ponieważ ja w ogole nie lubie jesc rano podobała mi się kawa z rana. Łaknienie po ostatnim posiłku-17 czułam tylko w pierwszym dniu jednak zasnelam ok 23 więc jakos wytrzymalam. Woda naprawdę pomaga . Zauwazylam to wczoraj kiedy wypilam tylko ok 1,5 wody, zazwyczaj pije ok 3 i rowniej wczoraj mi troszkę brzuszek sie odzywał. Dzięki diecie najadam sie małymi porcjami, dzisiaj po szpinaku i pomidorze nie moglam wcisnac jabłka, ale jabko mnie cieszyło wiec je zjadlam. Straciłam juz 5kg, w moim przypadku myślę,że traciłam o,5kg dziennie.. Mam nadzieje,że jutro rano zobacze wskazówke ponizej 70tki.
Stosuje diete bardzo rygorystycznie-jedym w moim przypadku odstepstwem jest picie jak narazie kawy w niedozwolonym dniu oraz w jakim jeszcze dniu ale bez cukru. Staram sie jej przestrzegac...chodzę z zeszytem gdzie mam rozne zapiski i notatki. Okazało sie,że mam silna wole a to mnie zdziwilo poniewaz juz ok 5 razy wymiekalam w pierwszym jej dniu. Rezultaty ok ale duzo mi brakuje do tego co chcę osiągnąć...Jeszcze jakies 10kg...
Minusy-sennosc, gdy biegłam do autobusu- biegłam ale moje ciało wołało' "nie mam siły", bola mnie kosci!!! Chyba nic innego nie zauwazyłam..
To jest w moim przypadku poczatek, potem biore się za sport i zdrowe, rozsądne odzywianie/ Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny które chcą wytrwać na tej diecie!!!
To jest do zrobienia!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
|
|