Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta kopenhaska
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-26, 22:02   #2186
funpic
Raczkowanie

Dot.: Dieta kopenhaska

Czesc Dziewczyny!! Dzisiaj mój 10dzień diety!! Dosłownie wytresowałam sobie silna wole dzieki tej diecie. Jesli moi znajomi przyżądzają cos do jedzenia ja podchodze i to wacham
dzisiaj kupilam mojemu chlopakowi juz po raz kolejny paczki i inne pyszne ciasteczka a jak wracalam z pracy to caly czas je podziwialam...Zaczełam robic cos takiego w 2 dniu. Moje kolezanki mówią ,że gdyby były na diecie i powąchaly czekoladki to nie ma bata aby nie znalazly sie w ich buzi
Co do diety... ponieważ ja w ogole nie lubie jesc rano podobała mi się kawa z rana. Łaknienie po ostatnim posiłku-17 czułam tylko w pierwszym dniu jednak zasnelam ok 23 więc jakos wytrzymalam. Woda naprawdę pomaga . Zauwazylam to wczoraj kiedy wypilam tylko ok 1,5 wody, zazwyczaj pije ok 3 i rowniej wczoraj mi troszkę brzuszek sie odzywał. Dzięki diecie najadam sie małymi porcjami, dzisiaj po szpinaku i pomidorze nie moglam wcisnac jabłka, ale jabko mnie cieszyło wiec je zjadlam. Straciłam juz 5kg, w moim przypadku myślę,że traciłam o,5kg dziennie.. Mam nadzieje,że jutro rano zobacze wskazówke ponizej 70tki.
Stosuje diete bardzo rygorystycznie-jedym w moim przypadku odstepstwem jest picie jak narazie kawy w niedozwolonym dniu oraz w jakim jeszcze dniu ale bez cukru. Staram sie jej przestrzegac...chodzę z zeszytem gdzie mam rozne zapiski i notatki. Okazało sie,że mam silna wole a to mnie zdziwilo poniewaz juz ok 5 razy wymiekalam w pierwszym jej dniu. Rezultaty ok ale duzo mi brakuje do tego co chcę osiągnąć...Jeszcze jakies 10kg...

Minusy-sennosc, gdy biegłam do autobusu- biegłam ale moje ciało wołało' "nie mam siły", bola mnie kosci!!! Chyba nic innego nie zauwazyłam..
To jest w moim przypadku poczatek, potem biore się za sport i zdrowe, rozsądne odzywianie/ Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny które chcą wytrwać na tej diecie!!!
To jest do zrobienia!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
funpic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując