2011-01-27, 13:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dekoracja sali , sal
Cytat:
Napisane przez alishia123
Hej  . Znacie jakieś strony z dekoracjami sal ( zdjęcia itp. ) ?
W moim lokalu mam dwie sale ( jedna ze stołami i druga do tańczenia ) .
Nie mam pojęcia jak ustroić te sale i za jaką cenę .
Jeśli chciałabym , aby te sale ustroiła mi forma która się tym zajmuje jaka cenę mam im podać ? Bo znajomej znajoma stroi sale , ale pytała ile chcemy na to przeznaczyć , a ja nie mam pojęcia ile pieniążków wydać na ten cel.  Pozdrawiam .
|
Zależy co chcesz na tej sali mieć, jak ją udekorować? My mamy dekorowanie sali w cenie czyli się nie musimy tym martwić, ale jakbym musiała sama to zrobić to nie wybrałabym firmy. Wiem, że ona to zrobi profesjonalnie, ale ona też profesjonalnie skasuje. Popytaj po firmach mówiąc co byś chciała i za ile by Ci to zrobili, porównaj kto ma najtaniej-kto najdrożej. Dowiedz się jak najwięcej szczegółów, a potem kukaj po internecie, portalach aukcyjnych czy też wybierz się na giełdę kwiatową, dowiedz się co ile kosztuje, będziesz miała obraz czy to duża różnica, czy Ci się opłaci brać firmę, czy lepiej samemu to zrobić.
Koleżanka jak dekorowała salę to sama sobie kupiła wszystkie rzeczy, zaczynając od materiałów, wstążek, kończąc na kwiatach i pytała czy jakaś firma podejmie się udekorowania sali, z jej artykułami do dekoracji, czyli płaciła za samą robociznę, niestety nie wiem ile jej powiedzieli bo to było kilka lat temu i sama już nie pamięta.
A wiesz w jakie kolory chciałabyś np ubrać tą salę?
|
|
|