Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-27, 16:12   #1719
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

trochę miałam dzisiaj nadrabiania
No rozpisałyśmy sie dzisiaj trochę

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Tynusia Pokaż wiadomość
A ja mam cały dzień zalatany zero reguralności i zjadłam 2 posiłki śniadanie i obiad

rano na szybko zdązyłam zrobic banana,małe jabłko,pol kiwi jogurt nawet nie caluy byl troche serka homo i troche mieszanki studenckiej i otrebow lyzeczka i tak nie zdazylam zjesc zjadlam szybko calego banana troche jablka jogurt i orzchy wyjadlam (mialam doslownie 3/4 minuty na zjedzenie bo tramwaj) ale i tak mi zwial przed nosem mi zamknal drzwi =/ a bieglam spidem od chaty =/ i szybko musialam leciec na inny.

potem na obiad mialy byc kopytka ale mama dala za malo maki chyba i wyszly takie w konsystencji ciapy xD

Zjadłam pare plastrow baklazana na olwie z cebulką.
piętke razowca z masłem i kromeczke ze śliwką co ostała w sumie najadłam się.
Tylko aż głowa boli od tego pośpiechu.

a przed obiadem podjadłam jeszcze ''podgryzlam wszystko po kawałeczku''
jakiś tam słodkości dosłownie mały kąsek : kit kata,marska, czekolady,ciastka,wafelka
Zawsze lubię sobie tak podgryzać po troszku zresztą zaraz byl obiad.

A co do wizyty u endokrynologa przypisała mi jakieś leki =/ miałam krew pobierana i kolejna wizyta 24 marca i wtedy się okaże co wyszło i nie wiem czy wezmą mnie do szpitala a taki miał być plan =/ a dostałam jakieś głupie leki.
Powiedziała , że gin ekologicznie wszystko okej , że to musi być problem w głowie.

Także w skrócie cały dzień zalatany

i jeszcze dzis aerobic ;P
a co tak Ci się spieszy do tego szpiatala? chyba lepiej,że dostałaś leki i wsio
Promyczek Nadziei jest offline Zgłoś do moderatora