Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażanki pomożcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-27, 15:13   #1
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wizażanki pomożcie!

Drogie Wizażanki, zakładam nowy wątek z wielką nadzieją i prośbą, że pomożecie mi i podzielicie się informacjami (byłabym w 7 niebie! bardzo mi na tym zależy) A więc do rzeczy :
Dawno temu (ponad 10 lat temu) jeździłam z rodzicami na wakacje w jedno miejsce. Miejsce to było cudowne, fantastyczne, domki w środku lasu, sztuczny zbiornik / basen, lesniczowka, szkolka drzew (czy jakos tak)
Jaworze. Wielki las. Bodajże między Dobrkowem a Połomią (jesli czegos nie pomylilam) Szukałam na google maps znalazlam tylko to zdj ktore zalaczam. Pytam ciagle rodzine, ale nie umieja mi tego dokladnie wytlumaczyc, a z mapa w podroz nie rusze, bo wyladuje pewnie w Warszawie zero orientacji w terenie.
Kolejna podpowedz : dawne domki letniskowe STOMILU-DĘBICA.
W lesie lub tez kolo lasu znajdywala sie szkola i boiska (chodzilo sie tam do stolowki), jak juz wspomnialam wyzej byla szkolka drzewek, las, piaski i rzeka plynaca przez las wielkosci Raby.
Doszły mnie słuchy, że wyrównano teren i ktoś to wszystko wykupił, ale ile w tym prawdy?
Dziewczyny mieszkające w Jaworzu, bądź kojarzace miejsce - bardzo, ale to bardzo! Prosze was o wszelakie informacje, co tam znajduje sie teraz, czy nadal sa jakies domki do wynajecia.
Marze zeby pojechac tam na wakacje, zeby odkurzyc wspomnienia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wazne.jpg (66,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jaworze5.jpg (79,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jaworzeee.jpg (66,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jaworye.jpg (49,7 KB, 4 załadowań)

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując