Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-28, 12:41   #1034
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
matall, jaki Twoj maly duzy swietnie wiesci!
Witam nowa mame!

Dzis zachecam do mierzenia brzuszka,
u mnie dzis poczatek 28 tygodnia, 95 cm o obwodzie, czy malo?
u mnie tez 28tc ale ten czas leci kurde i znowu nie zmierze bo nie mam centymtra! a ile ci przybylo od poczatku ciazy? bo to chyba jest najistotniejsze!

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
ja mam jakas obsesje, ze moj jest za maly brucholek, wszyscy robia oczy, gdziez to niby 7 miesiac: mur:
ehh mi tez sie moj wydaje maly, tlumcze sobie to piersza ciaza, silnymi miesniami... ale niecierpliwie czekam na usg- ty pewnie tez. Jesli nasze dzidzie beda pieknie wazyc a na pewno beda to wszytko bedzie ok! tego sie trzymajmy!

Cytat:
Napisane przez vipek Pokaż wiadomość
Mogę i ja się przyłączyć do mamuś majowo-czerwcowych?
witam kochana smutno mi ze masz tyle zmartwien, ale szczerze wierze ze sobie dacie rade. I mam nadzieje ze moze lekarz sie pomylil. A waga sie nie przejmuj bo tak jak dziewczyny pisza sa pewne normy, i tydzien spoznienia w wadze o niczym zlym nie swiadczy

moria44
co te palanty moga o ciazy wiedziec??? dziewczyny olejmy to! przeciez trzeba jesc i sie bedzie tylo- wszystko dla dzidzi

bzyczka1
brzuszek jak marzenie
a dziewczynki maja w czym przebierac, a jak twoja odziedziczy urode po tobie to beda sie zabijac skromnością nie grzeszysz

matallewar
Mango08 gratuluje synkow dla mnie to juz ani jeden nie zostanie

ale dostaje z rana kopniaczki ze hej
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora