Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-28, 15:58   #689
prunelle
Wtajemniczenie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
melduję się,że sesja zaliczona!
dzięki za kciuki

niestety spojenie dalej boli, ale aż o tym pisać mi się nie chce bo tylko Wam narzekam a w sumie ileż można słuchać tego samego

miałam mieć gina za tydzień ale idę w poniedziałek, bo potrzebuję zaświadczenie na uczelnie,że jestem w ciąży..tak jakby to sprzed 4 tyg nie było nadal aktualne..eh.

chyba muszę odespać stresy
gratulacje! odpoczywaj sobie teraz
ciekawe z tym zaświadczeniem, w sumie ja też pewnie będę musiała coś takiego przynieść

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
izunia jak tylko urodziłam to przez 4 miesiace jadłam gotowanego kurczaka, polędwiczki gotowane, warzywa gotowane zero przypraw zero słodkiego i tak wyglądała moja dieta

własnie wróciłam od lekarza, z powodu tych moich boleści zrobili mi ktg, badała mnie z pól godziny no i mam zakaz masowania brzucha, mż ma zakaz zabawy piersiami bo to wszystko działa jak oksytocyna co mnie zszokowało no i powiedziała że jak chce dotgrzymac do końca to nia a nic nie moge robic tylko mam lezec i moge wstawac tylko siusiu dostałam jeszcze jakiejś infekcji i mam maść i dwa jakieś proszki. jednym słowem mały pcha się na świat jak tylko może. nie dość ze juz mam dosyc siedzeia w domu to teraz juz kompletnie nic nie moge robic

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

no i szok przytyłam już 18kg!!!!!!!!

oj, Ty też na siebie uważaj

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
mnie tak kłuje gdzieś od 5 miesiąca. raz pod lewym raz pod prawym żebrem mi pomaga położenie się na plecach z ręcznikiem pod nimi i najlepiej ręce do góry i tak 10-15 minut i przechodzi.

o, może wypróbuję, bo mnie też kłuje...

i fajnie z tym porodem w wodzie! chętnie bym spróbowała, ale raczej nie ma w Wawie na to szans...

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora