Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-28, 21:03   #4893
anyolek
Zadomowienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Chaos_Girl Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w Anglii i widze, ze Polki sa przewaznie podobnie traktowane przez 'miejscowych'. Oni uwazaja, ze wyrwalysmy sie z jakiejs dziczy, a jesli sie z takim zwiazemy, to rzeczy jak praca mieszkanie, ciuchy, kosmetyki, telewizja, Milka, czy inne Danony, to, ze mozemy z tych wszytskich dobrodziejstw korzystac, to ich zasluga.
??
Ja z moim 'miejscowym' Anglikiem jestem od prawie 4 lat.
Nigdy nie odczulam tego, ze w jakis sposob jestem ''gorsza'', mniej warta czy to jemu zawdzieczam cokolwiek, bo tak nie jest. Czesto slysze za to od mojego TZ-a, ze jego znajomi zazdroszacza mu dziewczyny, o czym otwarcie rozprawiaja i sami chetnie poznaliby kobitke z naszego kraju. Ale nie dziwi mnie, ze niektorzy faceci moga myslec, ze sa Bog wie kim jesli trafia na panne, ktora bedzie liczyla na to, ze facet od poczatku zwiazku bedzie lozyl za nia na wszystko Wtedy same sobie sa winne, bo pokazuja jakie sa a) niezaradne i b) malo zalezne.

Edytowane przez anyolek
Czas edycji: 2011-01-28 o 21:06
anyolek jest offline Zgłoś do moderatora