2011-01-28, 20:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowa akcja dziurkaczowo-stempelkowa
Milcia, dziękuję za zastępstwo 
Wiem, że będziecie _mocno_ wścieknięte, więc piszę posta i uciekam chować się za łóżko i obkładam poduszkami. Minimum to my byśmy normalnie dawno osiągnęły ale przez to, że pani wpisując nasze zamówienie napotkała się na chyba 1/4 braków (jak nie więcej, bo mi ręce opadły przeglądając listę), to wyszło na to, że zamówienie spadło dużo poniżej jakiejś tam ich wymaganej kwoty. W II połowie lutego będzie uzupełnienie stanów (nie wiem, może jakieś nowości im nawet wpłyną?). Próbuję zaklepać to co jest na ten moment, żeby potem się nie okazało, że jak przyjdą braki, to tamtych rzeczy już nie będzie.
Tak czy inaczej, z ogromnym bólem znowu muszę być tym paskudnym człowiekiem, który Was zawodzi. Nie cierpię tej części mojej roli. Anyway, na razie wygląda to tak, że mamy akcję otwartą do połowy lutego i w tym czasie będę też dopytywać o tę dostawę.
Aha, z innych wkurzających wiadomości, to to że kostki 3D już nie są pakowane jak dotychczas po 13 szt. w woreczek foliowy (co rozwalałam i na sztuki Wam wydawałam), tylko w woreczek po 2 szt - nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że teraz arkusz jest ok. 2 razy droższy! No nic, będę musiała jakoś dojść do porozliczania tego.
(dobrze, że pomidory o tej porze roku są drogie, bo obawiam się, że miałabym zupę pomidorową na twarzy i nie tylko.... )
|
|
|