Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serpentine i Flowerbomb Extreme, czy warte zainteresowania?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-09, 18:26   #2
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dot.: Serpentine i Flowerbomb Extreme, czy warte zainteresowania?

Serpentine Roberto Cavalli to zapach kwiatowo-owocowy o lekko orientalnej nucie. W pierwszym momencie po alikacji wyrażnie wyczuwalna jest u mnie nutka ciepło-owocowa, momentami lekko orzechowa, to chyba mango, potem uwydatnia się nuta kwiatowa i nie jest ona jakoś specjalnie oryginalna, ale przyjemna, kobieca i dosyc trwała, Z czsem nabiera ciepła i zmysłowośći, ostatnie dosyć długo brzmące akordy na mojej skórze są ciepłe, suche, balsamiczne, słodkie ale nie jest to słodycz cukrowa. Najbardziej podoba mi się własnie nuta gowy i potem nuta bazy. zapach jest dosyć subtelny, trzyma się raczej blisko skóry. Jest lekko zmysłowy ale nie tak jak Woman firmowane nazwiskiem tego twórcy , tamto jest momentami wręcz erotyczne.
Zapach jest na mojej skórze trwały, jak popsikam rano nagarstki , to czuję je jeszcze wychodząc z pracy.
Zapach bez wieku , pasuje dla młodej i dojrzałej kobiety , choziaz może inaczej zabrzmieć.

Powiem tak, o ile Woman Roberto Cavalli ubrałabym na tą ...hmmm trzecią randkę to na pierwszej dobrze czułabym się w Serpentine