Hej

Dziewczyny po prostu masakra się ze mną dzieje, od jakiś 2 tygodni mam taki niesamowity apetyt że pochłaniam wszystko bez wyjątku, mieszam i ogólnie jem i jem, przez co po pierwsze juz mi w brzuchol poszło

a po 2 wysypało mnie na twarzy

Od poniedziałku ferie i ostro muszę się wziąć za siebie bo tragedia, myśle tez o powrocie do 8 min abs, ale to po @ którą właśnie dostałam dziś
Poza tym jutro z samego rana Tż wyjeżdża do Austrii, co prawda tylko na dwa tygodnie ale jednak. Mam więc czas na SPAmowanie i odnowę bo chyba się zapuściłam
Miałam wstawić zdjęcia ze studniówki wczoraj ale nie miałam czasu, a poza tym nie da się nic wybrać, po prostu fotograf ujęcia robił w takich momentach że

z Tż nie mamy ani jednego fajnego zdj, bo albo ja głupia mina z zaskoczenia albo Tż, no ale obiecałam więc coś wstawię zaraz.
kolejna z loczkami istota

czemu ja ich nie mam
nie ma za czym być tęskno, takie cuda mieć na głowie i jeszcze prostować
caate
jakim cudem tobie wychodzi 42 cm,a mi 44? A według mnie masz znaaacznie dłuższe włosy ode mnie...
Montii
8 marca niedługo

jak samopoczucie??
Zdj wstawione bo obiecane, niestety nic lepszego nie mam ;/ czekam jeszcze na foty z wesela grudniowego, tam może będzie coś fajniejszego
dobranoc