Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 09:24   #4251
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Snow, jesli moge zapytac to skad wiesz ze dopiero w lutym? moze wiesz ktorego?
od jednej blogerki Mówię, że szał na nie jest, ostatnio jakaś prywatna osoba kupiła na all i wystawiła na licytacji, nie wiem za ile poszedł ale jak wchodziłam na ta aukcję przez zakończeniem było już ponad 70zł...Rozbój w biały dzień Lepiej poczekać i kupić od producenta on wystawia zawsze w kup teraz i to wszystkie pędzle Niestety nie mają jeszcze sklepu internetowego tylko all..

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny po prostu masakra się ze mną dzieje, od jakiś 2 tygodni mam taki niesamowity apetyt że pochłaniam wszystko bez wyjątku, mieszam i ogólnie jem i jem, przez co po pierwsze juz mi w brzuchol poszło a po 2 wysypało mnie na twarzy Od poniedziałku ferie i ostro muszę się wziąć za siebie bo tragedia, myśle tez o powrocie do 8 min abs, ale to po @ którą właśnie dostałam dziś

Poza tym jutro z samego rana Tż wyjeżdża do Austrii, co prawda tylko na dwa tygodnie ale jednak. Mam więc czas na SPAmowanie i odnowę bo chyba się zapuściłam

Miałam wstawić zdjęcia ze studniówki wczoraj ale nie miałam czasu, a poza tym nie da się nic wybrać, po prostu fotograf ujęcia robił w takich momentach że z Tż nie mamy ani jednego fajnego zdj, bo albo ja głupia mina z zaskoczenia albo Tż, no ale obiecałam więc coś wstawię zaraz.

kolejna z loczkami istota czemu ja ich nie mam

nie ma za czym być tęskno, takie cuda mieć na głowie i jeszcze prostować

caate

jakim cudem tobie wychodzi 42 cm,a mi 44? A według mnie masz znaaacznie dłuższe włosy ode mnie...

Montii

8 marca niedługo jak samopoczucie??

Zdj wstawione bo obiecane, niestety nic lepszego nie mam ;/ czekam jeszcze na foty z wesela grudniowego, tam może będzie coś fajniejszego

dobranoc
ale pięknie wyszłaś

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
marthaaa te rzęsy i makijaż też bardzo mi się podoba.

caate kolejny śliczny makijaż. Wiesz mi też bardzo wolno rosną włosy i do pewnej długości. Mam wrażenie, że nigdy nie będę miała do pasa tak, jak kiedyś. Widać, że dbasz o włosy takie zadbane. Nie to samo co moje.

Kitka, ale te paletki z Allegro mają intensywne kolory. Może kiedyś się skuszę.

marta 85 super zakupy, a ten płaszczyk.

loluska ślicznie wyszłaś na zdjęciach. Ja będę miała może zdjęcia w przyszłym tygodniu, jak dobrze pójdzie.

Jutro, albo już dzisiaj, jak kto woli. Jadę na uczelnię i mam wygłaszać z koleżanką przed całym rokiem projekt. Zawsze się stresowałam i ręce mi się trzęsły, jak miałam "coś" wygłaszać przed 30 osobami, a na moim roku jest ponad 300. Mam nadzieje, że jutro mało osób przyjedzie.
Trzymacie kciuki. Stresuje się strasznie. :/
będę trzymać kciuki Powodzenia i nie stresuj się

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Zaraz zwariuje z bólu a tabletek nie mam
współczuję

Idę zjeść płatki z mlekiem i ogarnąć się i na małe zakupki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora