2011-01-29, 10:33
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Dzień Dobry dziewczyny... 
Wstałam musze troche się wylenić dziś 
Cytat:
Napisane przez mexx100
No super Boszeee ja nigdy bym nie pomyślała że pszczoła jakaś mi sie aż tak spodoba  Obym tylko nie poleciała kupić bo mam kasę wyliczoną na zamówienie od domci.
|
Ja uwielbiam pszczółkę. Ma coś w sobie  
Cytat:
Napisane przez Mirell
Co do obaw o bransoletki, to ja zawsze brałam latem na plażę swoje charmsy, zostawiałam z ubraniami, a przecież mogłam w domu, no ale nie mogłam się powstrzymać nie wziąć ze sobą plażowego zestawu 
Teraz w maju znowu jadę na Bałkany i nie wyobrażam sobie zostawić ich w domu 
Dziewczyny, a powiedzcie mi, dlaczego tak jest, że poza jedną osobą, wszyscy którzy zainteresowali się moimi charmsami biorą je za te z Avonu 
Dzisiaj też, po egzaminie czekam na wyniki, a kolega: "ooo, masz bransoletkę z tego, no, ejwona" 
|
No właśnie to jest cięższe ode mnie, żeby pandory nie wziąć na wyjazd...
A to ty nie wiesz ze avon zapoczątkował charmsy??  
Snow - ja poluje od dłuższego czasu na te znaki. Jestem zakochana w nich Najbardziej chciałabym eternity albo happiness. Chociaż love może tez być na ebaju były ale jedna sztuka kosztowała 45F + przesyłka. A co niektóre były w wyższych cenach..
Chwilowo chyba nic nie ma na sprzedaż....
Te charmsy zostały wycowane w 2008 roku. Jakies rodzynki można gdzies znalezc ale nie wiem czy w Hong Kongu by były skoro na całym swiecie są już "retired"  
http://cgi.ebay.co.uk/Authc-Pandora-...item35af1bf5c7
Drogo to wychodzi.... :/
Czas edycji: 2011-01-29 o 10:47
|
|
|