Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 10:31   #277
anoola
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Anoolka a jak tam Twoja dieta?

z pracą to kiszka faktycznie, co roku w styczniu było zawsze pełno ofert, bo początek roku, nowe etaty, większy budżet, a w tym roku bida, normalnie
Dieta super! Dziś się ważyłam i kolejny kg mniej, czyli w tym miesiącu -3,5 kg. Trochę mało ale ważne, że w każdym tygodniu coś na "-" No i w wyglądzie widać różnicę a to najważniejsze
Zaraz idę ćwiczyć

Aaaaaa właśnie pisała do mnie koleżanka (ta moja świadkowa), że słyszała że w mieście obok maja otwierać jakiś sklep, coś w stylu piekarnia ze spożywką i że jej koleżanka dostała tam pracę i szukają jeszcze jednej dziewczyny więc może... Kit z tym, że to sklep spożywczy, ale ambicje już dawno schowałam do kieszeni. Rachunki trzeba płacić, a tam podobno nieźle płacą. Miałabym więcej niż do tej pory w hotelu (a niby języki obce tak w cenie a guzik ) no i na 2 zmiany a to mi zawsze bardzo odpowiadało, bo jest czas coś pozałatwiać
U nas niestety w tej dziurze albo sie bierze co jest (a jest nie wiele), albo sie siedzi w domu na bezrobociu, bo nawet jak się coś fajnego pokaże to znajomości decydują

Ma mi dać numer do tej znajomej... Jeeeeju trzymajcie kciuki pliiiiizzzz

Norrrmalnie cieszę się tak jakbym już tą pracę miała
anoola jest offline Zgłoś do moderatora