Wątek
:
Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-01-29, 11:36
#
4265
_blondyneczka_
Zadomowienie
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
Napisane przez
agusiownik
http://allegro.pl/perilous-czarna-tu...426639037.html
mój wczorajszy zakup
wow ale seksi bluzeczka ciekawa jestem jak wygladasz mmm.....
caate
nie martw sie masz takie dlugie wloski spokojnie rosna napewno
a co ja mam powiedziec mi stoja w miejscu od tego rozjasniacza
ale juz przestaje rozjasniac
snow
kupie sobie ta farbe sayos i zrobie ta farba bo nie jest droga jak wyjda jakeis rude albo brzydkie to pojde do fryzjera i sobi epoprawie za jakis czas albo zrobie inna ale zrobie ta farba sayos cale wloski !!moge cale tak?
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
kitka
a jakie cwiczenia na brzuch robilas ? ja mam duza oponke i tez bym musiala sie wziasc
ekonomika
chetnie poslucham
i dziekuej za odpowiedz w klubie
marta
fajne zakupy
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Cytat:
Napisane przez
caate
mi by steper do biegania sie przydal, to taki co sie za kijki rekami trzyma i nogi sie ruszaja rownoczesnie i lawka na bruszki
nic wiecej nie potrzebuje, a pilates aaaaaa
ale napewno tez bym czasu nie znalazla ani sily
buahhot, na priv odpisalam, wcale nie glupie pytanie
ja sobie obiecalam ze jak pojde do pracy to sie zapisze na silownie alno na areobik i bede chodzic jak bede miala z kim zuzie zostawic, ja chcialabym taki rowerek co sie trzyma za raczki i jednioczesnie nozki chodza do biegania super cos takiego
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
mierzycie sobie wloski moge wiedziec jak? ja zmierzylam swoje sama troche ciezko bo mam cieniowane i nierowne ale tak gdzie mialam najdluzsze zmierzylam i niby
47 cm
to ni etak zle chyba zaczne mierzyc zeby zobaczyc czy mi rosna!!!! jak powinnam to robic, ja przystawiam do przedzialku centymetrowke i na dlugosc odmierzam przytykajac do wlosow tak troche w powietrzu
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------
niby maja 47 cm
ale nie wiem czy to tak widac zeby takie dlugie byly bo mam cienkie moze dlatego i takei slabe wy macie grubsze wloski chyba, mi fryzjerka powiedziala ze ja mam duzo wlosow ale mam cienkie
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------
ba poprosze Tzta zeby mi zmierzyl bo teraz mi wyszlo 49 cm hm
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------
mie sie wydaje ze mam takiej dlugosci jak loluska mniej wiecej
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do _blondyneczka_
Znajdź więcej postów _blondyneczka_