2011-01-29, 13:19
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Sweetscents :)
Testuję od dłuższego czasu i jak najbardziej warto brać tę herbatę. Niektórzy narzekali na zapach green tea i ja stwierdzam, że na początku rzeczywiście razi , ale nie utrzymuje się, i to pachnie herbatą suszoną w proszku... taką gorzką, zieloną . Nie jest to zapach nieprzyjemny jakiś, ale zapach gorzkiej herbaty. Herbatę można na noc, ale także w dzień, świetnie matuje i na długo. Twarz wygląda świeżo mimo jego koloru (jasna szarawa zieleń) ale t ego koloru nie widac na twarzy (o ile nie przesadzisz)
Natomiast por jest mocno przereklamowany, u mnie on w ogóle nie działa (moze dlatego, że ja nie mam widocznych porów tylko czasem zapchane na nosku, wiec dla mnie on jest bezużyteczny...) On po prostu matuje jak kaźdy minerał, i tyle... krycie żadne. Do tego por wychodzi ciemniejszy (brałam extra light i wcale nie jest taki light), do tego moja skóra wygląda w nim jakos szaro ... czego nie zauważyłam przy stosowaniu zombie-zielonego green tea 
kmb1- mam alabaster glo i on nie jest różówy, jest dość jasny, ale nie baardzo jasny. Nie jest błyszczacy
Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2011-01-29 o 13:22
|
|
|