2011-01-29, 15:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Agnesuk Ty uważaj z tą colą, bo taka szklaneczka to samo zło: chemia, puste kalorie i wzdęcia. Po miesiącu picia codziennie coli na pewno przytyjesz!
No kochana czekamy na przepisy! wreszcie wróciłaś do TŻ to tam na pewno wielkie OOoooOOOOooOOOO teraz jest hehehe
No ja się już tyle lat uczę angielskiego, studia w tym kierunku i mam znajomych szkotów także nie straszny mi ten język, ale poobcować troszkę z nim chcę 
Winyl Ty łakomczuchu!!! (nie większy niż ja) :P masz szczęście, że wybrałaś naleśnika, a z czym? Ale to i tak masa kalorii 
Ja się naczytałam o zdrowym jedzeniu i ruchu, naoglądałam programów i jestem z siebie zadowolona.
Dziś: godzinka jazdy rowerkiem za mną 
Śniadanie: kromka chleba ciemnego z makrelą w pomidorach (tyle tylko na kanapkę) (150)
2 śniadanie: kromka chleba ciemnego z jajkiem i odrobinką przecieru pomidorowego (150)
obiad: spaghetti bologneise. Naczytałam się ile to jest zdrowa porcja... 1 szklanka makaronu i 30gram sosu. Tak też zrobiłam- 350 kcal. A ja myślałam, że jedząc 3 razy tyle dostarczam 350kcla a tu się okazuje, że 1000 O.O masakra
Na razie 650 kcal zjedzonych.
Planuję jeszcze jogurt naturalny 0.1 % tłuszczu z 3 mandarynkami (wkroję je, albo koktajl zrobię czyli zmiksuje) i to będzie ok 150kcal razem 800kcal. Głodna nie chodzę.
Jeszcze idę do przyjaciółki na piechotę ok 30min drogi średnim tempem w 1 stronę, a pójdę w dwie strony, z jej dzidziusiem się bd bawić to znów coś spalę. No i coś pewnie u niej zjem. Jak kalorycznie to mało, jak nie kalorycznie to dużo. Zero słodyczy!! i cukru.
Jutro planuję basen dziś się już przygotuję kosmetycznie i spakuję wtedy będę miała większą motywację, aby pójść 
Aktywnej i dietetycznej soboty życzę!! iiiii pilnujcie kalorie moje słońca, bo niedługo z was będą słonice :P hehe
|
|
|