2011-01-29, 15:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez p4w
wczoraj miałam niemiłą sytuację w gabinecie i jakoś ostatnio też nie mam nastroju na nic, ale czytam Was i pozdrawiam
miłego weekendu 
|

Wzajemnie 
Cytat:
Napisane przez Miramej
Nie było kropki  , tylko kolor biały zaznaczony
No tak, ale Tymek chyba długo jadł cyca w nocy i dlatego się budził, prawda? A ja nie wiem, czemu Kuba się budzi, skoro czasem nawet dobrze oczu nie otworzy, a po włączeniu konika śpi dalej 
A z jakiej firmy ta herbatka? I w ogóle jakie masz herbatki dla Tymka?
O dziwo, dziś Kuba nie obudził się wcale, dostał przed snem Nurofen, więc może przez zęby się budzi?
Miłej soboty 
|
No właśnie i nie wiem jak to się stało, że bez wpisanego żadnego znaku jest odstęp Kropka się obraziła i sobie poszła 
Tak, jadł, ale On nie budził się dlatego, że jadł, tylko jadł, bo się budził i stwierdzał, że dlaczego by nie zjeść Na pewno nie budził się z głodu, tylko z jakiegoś przyzwyczajenia, lub nie wiem dlaczego I przeszło Mu z dnia na dzień, więc tym bardziej nie wiem. Zobaczymy co będzie dalej.
Może Kubie faktycznie dziąsła dokuczają?
To herbatka z Megafytu. Ogólnie herbatki kupuję z Megafytu lub Babio.
Wzajemnie 
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
no i niech zostanie  My chcemy krope! My chcemy krope!
P.S. przyszło  ...ale mama dzisiaj mi dała bo odebrała od listonosza i schowała że nie widziałam nawet  Dziękuję  Po tylu latach nadal mi się podoba  a powiedz mi ile mam Ci przelać?
|

Przyszło naprawdę? Uffffff Nie wylało się?
|
|
|