Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 15:03   #1489
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Ja juz po zakupach! jeju ile radosci nam sprawilo to nosidelko! oboje normalnie jak male dzieci naprzymierzalismy sie i naprzytulalismy do misia, ktorego zamiast maluszka wsadzilismy, cudny ten wynalazek!
teraz majstrujemy garderobe, wiec bede zagladac od czasu do czasu

moja dzisiaj rano skopala a teraz sie rusza slabiej, na szczescie brzuch nie twardnieje tak mocno jak wczoraj.
ja tez mam winde, ale pelno ludzi z wozkami sie w niej miesci wiec mam nadzieje ze i my sie zmiescimy

no ale rzeczywiscie juz duze

zatrzele, taka mi ochote na paczki zrobilas ide do sklepu kupic skladniki na biszkopt z owockami

aaa a co z MORIA???!? JA TAM SIE MARTWIE, DAJ ZNAC JAK TYLKO WROCISZ NOOOO.....

a ja wam wklejam linka do strony z moim nosidelkiem i zdjecie ze mna jak przymierzam) powiem wam ze tam jest tyle zabezpieczen ze wzbudza to zaufanie, wiem juz czemu one sa takie drogie, bo maja wiecej zabezpieczen niz niejeden fotelik samochodowy

http://www.babybjorn.com/products/ba...active/active/
Załącznik 3703018
Anula bardzo fajne to nosidełko , pomyśl, że już niedługo zamiast misia będzie tam siedziała sobie mała Zosia

No właśnie co z Morią? Przeczytałam rano o tym ktg, teraz nie ma jej tyle godzin i martwie się
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora