Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 16:07   #1230
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze... Kurcze. Z tarczycą nie ma żartów. Trzymam kciuki, żeby było dobrze, jak najlepiej!
Na dzisiaj też winko mamy, więc zapraszam do AA.

Kupiona świetlówka, spodnie, żekiet, spódnica, spodnie i sweter dla męża. I piaseczek do terrarium ... Ja taka głodna jestem, że kota mogłabym pożreć... Mąż obiadek robi.
Ja się trochę martwię, bo chciałam trochę roślin zamówić zza granicy a tu ciut mało pieniążków się robi... Muszę jej jakoś cudownie rozmnożyć...
Będziemy dzisiaj przeglądać wycieczki... Z Egiptu, Tunezji i Maroka póki co zrezygnowaliśmy... I teraz nie wiemy gdzie jechać...
No ja też mam taką nadzieję
Za tydzień będę u gina to się dowiem co i jak...
A dziś wieczorkiem jadę do koleżanki na babskie spotkanko ale będę prowadzić także nie piję...chyba, że jak wrócę do domu

Super zakupki, pochwalisz się??
Trzymam kciuki za rozmnożenie kaski
Kiedy planujecie się wybrać na wczasy??
My 15 marca lecimy do Polski na tydzień...a potem koniec maja, początek czerwca tydzień mamy urlop i jak coś się fajnego/taniego trafi to gdzieś wyskoczymy. A ostatni urlop w tym roku to od 19 września 2 tygodnie...lecimy do Polski i stamtąd na tydzień gdzieś jakieś last minute

Polecam Hiszpanię mogłabym tam wracać co roku...ale też co innego chcemy zobaczyć...