Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 15:14   #2178
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dla nich to nic dziwnego, że tego wymagają. Koszmar ... A TZ się przejął, bo się okazało, że przez tych kilka dni mama była chora, i nikt nie zadzwonił, bo "skoro on nie dzwoni, i się nie interesuje, to oni też nie będą" I TZ ma teraz wyrzuty sumienia, i codziennie dzwoni, a jak nie to tatuś albo mamusia dzwoni, że coś tam dla niego ma (dzisiaj np. pasztet) albo że list przyszedł no i on jedzie
Dla mnie to jest niewolnictwo, i powiedziałam, że ja w tym udziału brać nie będę. Myślałam, żeby w niedzielę iść do nich na kawę, ale jak się dowiedziałam, że TZ był wczoraj, to mi się odechciało. A dzisiaj to już w ogóle przegięcie .... Wrrrrrrrr .....

Wygadałam się
no i dobrze,ze sie wygadalas widze ,ze facetom ciężko pępowinkę odciąć od rodziców ;/ tzn. bez przesady, zeby sie z nimi nie widywali, ale zeby tez nie przesadzali . Wkurzajace to jest ;/ ehhh . Nie wiem co Ci napisac... Jakby Cie tz kiedys przez nich zaniedbal , to mu to powiedz oczywiscie, ze czujesz sie urazona i ze Ty powinnas byc na pierwszym planie. To normalne