Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ja przesadzam?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 17:24   #1
Martyska011
Rozeznanie

Czy ja przesadzam?

Cześc Dziewczyny
Ślubujemy 24.09. 2011 roku. Mój Tz obecnie od 4 lat pracuje jednak warunki w firmie sie pogorszyły i planuję zmienić pracę. Po 3-miesięcznym wypowiedzeniu zamierza wyjechać do pracy za granicę na 4 miesiące tak właśnie o to chodzi, że na 4 miesiące czyli maj, czerwiec, lipiec, sierpień.
Moim problemem jest to, że Moj Narzeczony wróci 3 tygodnie przed weselem. Dla niego może to nie jest problem , ale dla mnie tak. Uważa, że jak jest załatwiony zespół, fotograf, kamerzysta, bylismy u księdza to on jużżadnej dużej roli odgrywać w przygotowaniach nie będzie. No ale jak to nie? Przecież przez ślubem jest tyle ostatnich przygotowań, chociażby zaproszenia- wyobrażacie sobie żebyście same rozwoziły do najbliższej rodziny. Bo wiadomo częśc będziemy pocztą wysyłać. I Tz samą mnie zostawi a On na gotowe wróci. Dodam, że będzie miał problem z zakupem garnituru jest bardzo wysoki i szczuplutki- krawcowa nie odstrzeli mu w dwa tygodnie no nie wiem tak myślę.
Zeby chociaz wrócił 5 tygodni przed to inaczej juz a tak ze wszystkim sama. Chce cieszyć się razem z nim tymi przygotowaniami, a nie sama. Ja rozumiem pieniądze potrzebne to jest oczywiste, ale kosztem wszystkiego? Pomóżcie, czy jestem egoistką?

Edytowane przez Martyska011
Czas edycji: 2011-01-29 o 17:27
Martyska011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując