Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 19:17   #3995
dagienka
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Krys88 Pokaż wiadomość
Załącznik 3703523
Witam
tutaj trochę pochwalę się swoją bransoletką
może ktoś mi doradzi jakie następne koraliki dobrać
głównym moim założeniem są srebrne koraliki jak widać
ale myślę jeszcze nad jednym szklanym tylko nie wiem jakim

a w razie zapotrzebowania na nowe koraliki zapraszam do swojego stanowiska w Wolaparku

pozdrawiam Krystian
Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
po prostu kolejna darmowa reklama
Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
mnie tam się u faceta takie coś podoba, może niekoniecznie srebro. bardziej skórzana bransoletka jak na razie sama noszę dwie srebrne bo skórki nie mogę sama zapiąć (kontuzja) ale jak to powiedziała Magda, tylko dlatego, że jeszcze nie mam trzeciej na które stoisko w Warszawie najlepiej się udać? bo niedługo się wybieram

Krys88 a co do Twojej bransoletki to zmieniłabym zapięcie na Słonia albo drzewo trolla
A ja widziałam bransoletkę Krys88 jak było na niej mniej koralików i bardzo mi się podobała i wcale nie wyglądała "niemęsko", potem się zresztą okazało, że mamy ten sam koralik - Tygrysie Oko.

Poza tym spodobała mi się u niego Wiara Nadzieja Miłość (i historia o dziadku ) i dlatego jedna wizażanka ma ją teraz na swojej bransoletce
Krys na prawdę interesuje się koralikami i zbiera te, które coś dla niego znaczą.
A może dodać Czarny Jedwab? Albo odważniej, Czarną Wiewiórkę?

(Ale wzmianki o WP i promocjach, mógłbyś wyedytować, bo Cię jeszcze zbanują... a tak by był mężczyzna na forum )

Edytowane przez dagienka
Czas edycji: 2011-01-29 o 19:19
dagienka jest offline Zgłoś do moderatora