Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 09:21   #1608
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Witam was z rana
ja juz po szybkim pierwszym sniadanku, pospalam dzisiaj, ale ja tak zazwyczaj do 6 rano non stop kursuje do lazienki a potem nagle do 9 tej 3 godziny nieprzerwanego snu
zebym tak mogla co dzien,....ale nie...do pracy trzeba ehh:
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Ja mam dwa poradniki i z obu jestem zadowolona.
1. http://www.dobreksiazki.pl/b3489-pie...ia-dziecka.htm

2. http://www.dobreksiazki.pl/b10511-na...wychowanie.htm

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------
pierwszy rok z zycia dziecka jest podobno najlepsza ksiazka, ja ja dostalam plus Jezyk Niemowlat
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
falujący brzuszek to wypas gratuluję
i dziękuję z arozwianie moich wątpliwości
ide zrobic pedicure
postanowiłam zrobić dzisiAJ DZIEŃ DLA SIEBIE
pedicure menicure maska na włosy depilacja brwi i maska na ryjek mam potrzebe poczuc sie lepiej i chyba cos poćwicze bo czuje ze moje uda zaczynaja przypominać dwa balerony ale mimo to zjadłam juz dzisiaj 6 piegusków i jogurt czekoladowy z czekoladową pianką i teraz jestem taka zasłodzona że bleeeee
no to miłej niedzieli dziewczynki
młłłłłłłłłłłłła
oo to ja robie manicure, maseczke robilam wczoraj no i chyba ufarbuje sobie wloski bo siwcow juz tyle, ze wstyd!
ja zladlam platki z mlekiem..czekoladowe i biszkopciku kawalek, no co niedziela
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
A mnie czeka następny pogrzeb, wczoraj zmarł brat mojego taty.
Byłam tam z rodzicami, nawet nieświadomie weszłam do pokoju, w którym leżał. Ale założyłam, że się wyłączę z tego wszystkiego, aby Piotruś jak najmniej ucierpiał na tych moich emocjach i chyba się udało.
Ostatnio mimo wszystko dużo emocji nam towarzyszy.
Ale synuś nam to wynagradza: wczoraj pierwszy zaraz udało się nam zobaczyć, jak mój brzuszek się rusza i faluje
Niesamowity widok.
W środę idę do gina, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Miłej niedzieli dziewczyny.
kochana, przykro mi z powodu wujka
co do falowania, to ja z Tztem tez uwielbiam obserwowac, tak mnie to smieszy, ale nie moge sie wtedy smiac bo Tz na mnie krzyczy ze jak sie smieje to mu przeszkadzam obserwowac
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
anula imię Ignaś jest bardzo ładne, ale TŻ kręci nosem. Zresztą nie możemy się zdecydować na żadne imię z listy, bo z każdym coś nie tak, albo z nami
.
my jakos szybko doszlismy do porozumienia co u nas bardzo dziwne bo oboje jestesmy mega uparci
Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
wiesz jakiego ja miałam stracha???
tym bardziej że u mnie w rodzinie bardzo dużo kobiet rodzi w 7 miesiącu ciąży rekord pobiła moja kuzynka która w 27 tygodniu urodziła zdrowego chłopca z wagą 1,400
ja zresztą też jestem wcześniakiem z 7 miesiąca i urodziłam się z wagą 1,200 a później ponad miesiąc w inkubatorku przeleżałam także miałam nerwy dzisiejszej nocy oj miałam
ja tez jestem wczesniak 7 miesiaca, u mnie w domu tez nie bylo latwo, moja mama 2 ciaze poronila 3-cia ze mna pol w szpitalu przelezala a potem ja taki wczesniak, ale wierze ze u mnie bedzie wszytsko dobre i ty tez tak powinnas myslec
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Anula, fajne zdjęcie, ale będzie jeszcze fajniejsze, kiedy w środku będzie dziecina

mam nadzieje, ze mnie nie wyklniecie za to nosidelko, bo widze ze same zwolenniczki chust

ja jeszcze poleze w lozku troche a co potem spacerek i moze jakies sprzatanie bo po wczorajszym montowaniu garderoby troche zakurzylismy

milej niedzieli!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora