Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
Napisane przez Grazin
dziewczyny powiedzcie mi moze sie orientujecie, a wiem ze sa tu jakies księgowe 
wynagrodzenie za chorobowe w ciązy jest płacone 100% podstawy wynagrodzenia czy jest obliczana srednia z ostatnich miesiecy czy jak>?
ja mam podstawe i do tego prowizje, zastanawiam sie czy z tej prowizji beda mi obliczac srednia? fajnie by było  ale cos mis ie wydsaje ze nalezy mi sie tyko podstawa;/
|
średnia z ostatnich 12 m-cy gdzie wliczane są premie i prowizje ...
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Mango08
Dziewczyny mogłybyście przypomnieć tytuły książek, poradników odnośnie ciąży, wychowania, które polecałyście. Niestety nie skopiowałam, a teraz nie pamiętam. Z góry dziękuję.
|
Ja mam Kaz Cooke " Ciężarówką przez 9 miesięcy" jestem z niej zadowolona, fajnym językiem napisana i dużo humoru więc już kilka razy ze śmiechu się popłakałam.
Moria buziaczek wspaniały aż by się chciało dać całuska.
Anulinka przykro z powodu wujka, u nas też chyba będzie Piotruś chociaż mąż zastanawi się jeszcze nad Frankiem ale ja jestem całym sercem za Piotrusiem.
Chusta czy nosidełko ja wybieram wózek ... ha ha wolę wozić niż nosić a tak na poważnie nie miałam i chyba nie będę kupować ani chusty ani nosidełka
Czas edycji: 2011-01-30 o 09:33
|