Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 09:34   #528
Dilayla
Zadomowienie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Moja też mnie gryzie czasem w cycka ,ma 1 zęba ale jak ugryie to aż mi słabo;(ból ogromny.
no mojemu tez sie zdaza ugryzsc...masakra,ale wczoraj przy zabawie chapnoł mnie tym jednym ząbkiem w policzek....to dopiero bolalo..

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
JEST , JEST , JEST - lewa dolna jedynka sie przebiła
ładnie widac białą kropke i czuc pod palcem

To chyba dla tego dziś młoda pieknie spała w nocy - bo przez oststnie trzy musiała dawac Ibum żeby jej ulżyc ..
Super gratki za zębolka kolejnego...

Adus wczoraj zasnol mi na rekach o 18:30 masakra le wybudzil sie o 19:10 wiec zjadl jeszcze kaszke,i o 20:00 kapiel,wojowal troszke w lozeczku i wkoncu o 20:30 usnol....ja padlam o 21 i czuje sie dzis w miare wyspana pomimo paru pobudek w noocy..
wybieramy sie dzis rowniez na spacerek karmic kaczki
od jutra tz zaczyna nowe zlecenie i znow cale dnie bede sama

a co do ciuszkow,wszystkie śliczne wlasnie rowniez mam chyba ze 3 kompelty dresików i uwazam ze super rozwiazanie. ja obfoce troche tych co dostalam od kumpeli na wiosne juz raczej i tez wkleje zdjęcia...
a co do wózka i przyszlej zimy,to stwierdzam,że będę wszędzie gdzie się da zabierala mlodego na sankach,żeby sie nie męczyc z wnoszeniem,znoszeniem,wal ką z podlozem na chodnikach...i innymi urokami zimy

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora