Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - konflikt z rodzicami?przykro mi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 09:47   #14
miriuri
Raczkowanie

Dot.: konflikt z rodzicami?przykro mi

Cytat:
Napisane przez limetka87 Pokaż wiadomość
Nie zrozumie ten kto sie w tej sytuacji nie znalazł..ja nie lubie byc oszukiwana zwlaszcza przez rodzicow... A co do corki bardzo jest przywizana co babci bo raz w tygodniu zostaje z nia na caly dzien,ale mąz jest juz zdecydowany zatrudnic na ten jeden dzien opiekunkę ...

Jeżeli moi rodzice nie dojdą do porozumienia ze mną córki nie zobaczą ,niestety coś za coś ,nie może byc tak ze jak oni cos chca to to dostaną...

No, idealnie sobie radzisz z tym, że jesteś hm, "nieidealna" - robisz i piszesz głupoty, uważając przy tym jeszcze, że masz rację

Po pierwsze OSZUKUJĄ? KTO CIĘ OSZUKAŁ? Rodzice zabrali ci pieniądze, którzy ci się przynależą? Okradli cię i nie chcą oddać? Zarobiłaś, a oni ci zabrali? Czy o co chodzi? NIKT CIĘ NIE OSZUKAŁ. Jesteś koszmarną zazdrośnicą, może brat po prostu jest miłym człowiekiem, a z ciebie generalnie sączy się jad

Po drugie spoko, że żeby ukarać rodziców chcesz skrzywdzić córkę, fajna z ciebie matka

Jesteś niedojrzałą zazdrośnicą i nie widzisz dalej niż czubek własnego nosa. Może wyznacz cenę za spotkania z córką? Np. 10 000 z ich majątku za każde? Szybko sobie odbijesz "straty", także do dzieła, wyceń swoje dziecko

Dawno żaden wątek mi tak nie podniósł ciśnienia

Edytowane przez miriuri
Czas edycji: 2011-01-30 o 09:48
miriuri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując