2011-01-30, 11:48
|
|
Rozeznanie
|
Toy rosyjski-podpowiedzcie
Jako że ze mnie wielka "psiara" i kocham pieski, ktore maja dluga sierść, moją uwagę od kliku dni orzykłuwa toy rosyjski. Naczytałam się sporo o nich w necie, ponadto widzialam takiego w typie rasy u nas w bloku i znowu się zakochałam.. Mają takie cudne oczy, ze powalaja mnie na kolana. Mam w zasadzie już dwa yorki i teraz przygarnelam kundelka, ale mimo to te toye sa takie cudne. Maja takie wyraziste oczęta , wrecz wytrzeszczone i bystre
A te uszka porosniete wloskami takie duze są sweet. Czytając o charakterku-tez by mi odpowiadal
Odnosnie kundelka , ktorego teraz mam, to taki piesek podworkowy, spedza na dworze prawie caly dzien, poza tym jak na razie nie przyzwyczail się jeszcze do mnie. Yorusie maja- jedna niunka 3 lata, druga 2.5 . Mam dobre warunki, bo mam duze mieszkanie (ponad 90 metrow), ponadto budujemy z mezem dom w Monachium i tam juz na 200 metrach moglabym miec pieskow sporo
Nie mam tez problemow z utrzymywaniem ich, dbaniem itd. Chcialabym kupic takiego toya do nowego domku w Niemczech .
Bylabym w stanie wydac na niego sumę do 6000 zł. A widzialam, że sa przerozne ceny, od 1000 euro, do 2300 euro
Przegladam stronke tej hodowli, prosze o wypowidzi znajacyh się ludzikow , czy jest godna zaufania bacząc na portfolio:
http://www.rustoy.pl/
Chcialabym takiego malucha wziac gdzies wiosna/latem.
Wiem ze piesek to odpowiedzialnosc, ale warunki mam, dzieci nie mam i miec nie chce, wiec chce w pelni poswiecic sie cudnym , slodkim czworonogom
Czas edycji: 2011-01-30 o 11:51
|
|
|