Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 12:33   #4429
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
właśnie te same chcę kupić niestety ciężko jest dostać je. z avocado nie widziałam nigdy, wężowego widziałam, ale wtedy myślałam, że on jest z jakimś olejkiem z węża(tak, jak jest napisane w KWC), więc nie byłam nim zainteresowana, a jak już go chciałam, to też go nie było , z protein mlecznych to widziałam tylko cenę i jest tańszy od innych o ok. 3zł
aa to mnie zmartwilas, jak pojade na marne to nie wiem
gdybys byla tam kiedys, to daj prosze znac czy je widzialas, bo tak na marne to nie chce mi sie jechac na bielany... bardzo Cie prosze
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hmm ja mam w domu 3 lorysy jeszcze- czosnkowego uzywam do golenia nóg nie smierdzi, tylko po prostu nie mam kiedy uzywac juz, ale do golenia swietnie sie nadaje, zmiekcza wloski
jeden mam caly ten zielony- w zał. i juz mniejsza polowe tego hidrakera
i jak jestes zadowolona z tych w zalaczniku?

ja odkrylam fajny zel do depilacji z joanny o zapachu mango, idealny jest, w polaczeniu z maszynka z gilette gladkosc jak nigdy dotad

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
zmierzyłam właśnie swoją długość włosów i w najdłuższym miejscu mam 54 cm... od przyszłego tygodnia znowu zaczynam walkę o porost... chciałabym mieć tak z 70 cm....
wow jakie dlugie
a jak mierzylas od czubka dokad wlosy siegaja, czy pasmo najdluzsze?
ja juz nie wiem jak ma sie mierzyc
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
wow dziewczyny za 2 albo 3 dni minie rok odkąd nie farbuję włosów!
osz kurcze podziwiam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora