2011-01-30, 13:36
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Triacneal - następca Diacnealu
Mam takie pytanko, mimo młodego wieku mam już widoczne zmarszczki pod oczami, ot taka genetyczna wada W związku z tym zachwycona, że Triacneal ma aż 0.1% retinaldehydu kupiłam ten krem, głównie po to właśnie by stosować go pod oczy!!! A tu widzę po 3 dniach, że skóra jest coraz mniej napięta, zmarszczki duuuużo bardziej widoczne, mimo że po aplikacji Triacneal czekam godzinkę i smaruję się innymi kremami.. Słyszałam, że wysusza, ale w takim razie co to za działanie przeciwzmarszczkowe?! Chcę używać go codziennie by jak najszybciej spłycić te bruzdki i by nie pojawiły się żadne nowe... mogę nawet przecierpieć jeśli tylko usłyszę, że się opłaca... Więc czy ta faza wielkiego przesuszenia kiedykolwiek się skończy? Jak mam ją odpowiednio nawilżać? Czy w ogóle dać sobie spokój? Żadna z Was nie używa go jako kremu przeciwzmarszczkowego? odpiszcie proszę, bo przewróciłam internet do góry nogami a żadnej sensownej odpowiedzi na moje pytania nie znalazłam... Ogólnie mam skórę raczej wrażliwą, suchą... Dziękuję
|
|
|