Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 15:14   #256
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Haha słyszałam o tych zmianach w Kościele, ale jakoś mnie nie przarażają i nie wydaje mi się żeby weszły w życie...A nawte jesli to, że będa tak strasznie przestrzegane Chociaż ja mam hardcorowego proboszcza to kto wie

Kurcze musze iśc do dentysty i się strasznie boję..

Powiedzcie mi czy jak moja dentystka mówi mi, że ma mam nic do leczenia w zębach od 4 lat, a ja od pół roku widzę dziury, to kto jest nienormalny ja, że ją co chwilę męcze czy ona, że ich nie widzi?
Ja ostatnio jej mówię, że ja widze tam dziury, a ona czy mnie coś boli, ja że nie, to ona żebym nie wymyslała, bo nie ma nic do roboty!

W końcu zdecydowałam iść się do innej, bo nie moge przez te zeby myslec o czym innym..:sciana:
Ale teraz znowu się wstydzę iść z takimi dziurami do dentystki bo na pewno pomyśli, że nie myje zębów i nie chodze do dentysty..Bo przeciez nie uwierzy, że dentystka nie chciała leczyć mi zębów
Jakie zmiany w Kościele, ja nic nie wiem ?? Proszę mnie tu informować. Czyżby datę końca świata mają przenieść na inny termin. Muszę się dowiedzieć aby się odpowiednio przygotować

Wsiowy jest nas dwie , ja też mam dziury w zębach i idę do dentysty w piątek ( całe 1,5 miesiąca czekałam na swoją kolej ) i też się wstydzę , bo mam dziurę wielkości hmmm .... Co ona sobie o mnie pomyśli

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2011-01-30 o 15:17
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora