Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lody czekoladowe z waniliową polewą na wierzchu czyli wątek rocznika '96
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 15:16   #180
moja imaginacja
Zakorzenienie

Dot.: Lody czekoladowe z waniliową polewą na wierzchu czyli wątek rocznika '96

[QUOTE=Christerine;2472550 1]teeez chce
piosenka wymiata, wlasnie teraz ja odsluchalam

Cytat:
Napisane przez NattiTt Pokaż wiadomość
a ja staram się na imprach nie przesadzać - bawić się bawię, ale bez tracenia pamięci, kaca giganta i wiszenia z głową w kiblu ; p Jak pijemy, to omijam np. co drugą kolejkę. /QUOTE]
tak, ja zawsze jak sa jakies urodziny czy cos to pije tylko z 2/3 driny by sie wyluzowac ale nigdy na chama.. mam taka kolezanke co nigdy nie moze przystopowac tylko kolejka za kolejka i zawsze konczy w toalecie

tez mam w wtorek spr
wes mnie Jess nie rozsmieszaj jestes piekna, madra, madra < 3
gdybym ja sobie tak zaczela gadac to bym dawno sie powiesila czy cos

skad to znam? booze myslalam, ze tylko ja mam takie przeje^^ na chacie.. bo w szkole zawsze usmiechnieta, dobrze sie uczylam i staram znowu.. zawsze fajnie ubrana a tu patologia na chacie
wracam do domu a kazdy w pracy i ja sama zostaje z takim alkoholikiem co wylacza mi prad w pokoju i idzie polewac sobie

ja mam dwie karty by taniej wyszlo bo play i plus ale jedna zawsze schowana przy baterii i wymieniam co kilka godzin
zabawy mam z tym sporo

wstalam o 9 poszlam niby do kosciola
przeczytalam kolejna ksiazke
250 stron - otworzylam, zamknelam i po ksiazce
jezuu na jutro nie mam nic do nauki ale wtorek i srd rozwalaja - czasowniki nieregularne niemiecki, spr mat, gruczoly biologia i nic nie umiem ...
dzięki, ale ja nic nie poradze że siebie nie akceptuję, pracuje nad tym ale jest cięzko szczególnie dziś..
alkoholizm jest trudny, niszczy zycie
ale coz zmusic do leczenia się nie da
ja na jutro tez nie mam ale mam na wtorek i już czuję tą naukę a w srode nie ide, bo mam do lekarza

Cytat:
Napisane przez caroline060 Pokaż wiadomość
Jess, jakiego Ty tuszu do rzęs używasz?
my secret extra lash mascara (w naturze, za okolo 10 zl)
Cytat:
Napisane przez Slodkaa Pokaż wiadomość
jak ja kocham Skinsów! <3333

zastanawiam się nad zmianą avka i podpisu
też lubię skinsow

ustawiłam sobie monitor, a zdjęcia tak samo szerokie;/ do dupy z tym
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora