2011-01-30, 14:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólne zrzucanie masy - pomóżmy sobie, wspierajmy się!!
Cytat:
Napisane przez assiaaa
Stosujecie jakieś tabletki wspomagające odchudzanie? Ile kalorii dziennie liczy wasza dieta?
|
L-karnityna jest fajna jak się ćwiczy, bo przyspiesza spalanie. Jak się nie ćwiczy to nic nie da raczej. Nie mam doświadczenia z tabletkami, więc niestety nie doradzę. Moja dieta nie liczy kalorii - schudłam 7 kilo zmieniając sposób jedzenia - więcej białka, mniej tłuszczy i cukrów prostych. Nie warto zbytnio ograniczać kalorii, bo po pierwsze zwalnia to metabolizm, a po drugie łatwo potem o jojo, a to mało fajne - nie po to się człek tyle namęczy, żeby wszystko zaprzepaścić 
Cytat:
Napisane przez Mordsith
Zaobrączkowana nie, ale pierścionek na palcu noszę na znak tego, że zajęta jestem
Chęć odchdzania nie jest jednak dla "niego", ale dla samej siebie, aby dobrze czuc się we własnej skórze i nie narzekać na swój wygląd, a jedynie czuć się dumna, że sama zapracowałam na to jak wyglądam
assiaaa Kiedyś zażywałam L-karnitynę, ale teraz nic nie zażywam, poprostu staram się zdrowo odżywiać. Kalorii zjadam dziennie tak ok 1200 - 1300.
|
Najfajniej jest się zmieniać dla samej siebie Jak człowiek zetnie włoscy, zmieni kolor, schudnie to od razu mu samoocena trochę skacze
książki: 11/52
filmy: 36/104
|
|
|